Contact us

Spring Red®

Spring RedR- cantaxantina-egg yolk prakara

spring (1)
gr

Napa nggunakake canthaxanthin?

Canthaxanthin nyebar ing bakteri, ganggang, crustacea lan serangga, sawetara iwak lan manuk uga ditemokaké ing orane, lan liwat makhluk iki mlebu ing chain pangan.

Werna kuning endhog lan kulit broiler minangka proses alami, canthaxanthin minangka salah sawijining faktor pewarnaan sing paling penting.

Unggas ora bisa nyintesis canthaxanthin dhewe, nanging ing proses evolusi entuk canthaxanthin.

mboko sithik duwe saka pangan lan setor menyang kulit lan lemak ing kapasitas.

spring (27)

Struktur kimia Canthaxanthin

CAS NO.: 514-78-3
Formula: C40H52O2
Bobot molekul: 564,8

Karotenoid, agen pewarna fungsional banget
pigmen kuning nganti abang ora jenuh

Fitur saka Spring Red

spring (26)

Dikirim 5-10ton saben wulan

Adhedhasar kualitas apik lan kinerja pigmentasi sing sampurna, Spring red (Canthaxanthin) narik kawigaten para konsumen sing setya.Malah nganti 10 ton sawetara sasi.

spring (25)
spring (23)

stabilitas banget

Partikel bubuk spring abang (canthaxanthin) digunakake kanthi teknologi canggih saka rong lapisan sing dipasang.
Canthaxanthin molekul dianggep dening pangolahan stabil antioksidan ditempelake ing matriks saka struktur jaringan, lan banjur lumahing matriks kanggo jas lapisan pati lan mbentuk bunder, kompak, partikel seragam, kanggo njamin stabilitas kanggo panyimpenan.

A nomer akeh tes digawe cepet nuduhake spring abang karo stabilitas apik dhewe, kayata nyimpen 180 dina ing 40 ℃ tingkat penylametan canthaxanthin isih luwih saka 90%, padha karo produk kelas donya, luwih dhuwur tinimbang produk domestik padha.Ing kahanan eksperimen sing padha, produk domestik nyimpen 180 dina, tingkat retensi mung 60% luwih.

spring (24)
spring (22)
spring (21)
spring (20)

Spring abang (canthaxanthin 10%) partikel dhewe nduweni stabilitas apik, malih performs luwih apik ing feed nyata.

produksi, bisa nolak duweni potensi sawetara úa ing mineral lan vitamin premix kanggo numpes lan tahan ala

kahanan kanggo panyimpenan.
Data eksperimen stabilitas nuduhake yen Spring abang ing premix mineral uga nduweni stabilitas sing apik, luwih apik tinimbang produk sing padha ing omah lan ing luar negeri.

spring (19)

3. Properti pewarna sing apik

Liwat lembaga pengujian independen (Universitas Bonn, Jerman), eksperimen kewan nuduhake yen Spring abang nduweni bioavailabilitas dhuwur ing kewan, kemampuan pewarnaan sing sampurna.

Kinerja kasebut luwih unggul tinimbang produk domestik liyane sing padha, malah luwih apik tinimbang kemampuan pewarnaan sing apik kanggo kompetisi manca.Kanthi jumlah cilik saka Spring abang ing unggas premix, yolk endhog lan kulit kanggo entuk werna sing dikarepake.

Werna kuning endhog diganti nalika mangan partikel canthaxanthin kasebut

spring (18)
spring (17)
spring (16)

4. Bioavailability unggul

Spring abang nindakake kanthi apik saka kelarutan ing banyu anget 35-40 ℃ lan mbentuk lateks bening lan transparan.

Ing kono ukuran partikel kira-kira 200-300nm, lan bakal mbiyantu nyerep canthaxanthin ing saluran pencernaan kewan.kanggo nambah bioavailability sawijining.

Musim semi abang nduweni kandungan canthaxanthin kabeh-trans sing dhuwur.Uga nambah bioavailabilitas abang musim semi lan efek pewarnaan sing luwih apik.

Operability banget

A macem-macem bahan, premixes, wêdakakêna, granules lan agen dadi gedhe ing industri feed, mbutuhake canthaxanthin ora gampang kanggo nresep Kelembapan lan caking, nanging gadhah flowability apik lan gampang kanggo nambah karo ukuran seragam, Spring abang wis kabeh karakteristik saka wêdakakêna semprotan-pepe. partikel.

spring (15)

Spring abang nduweni partikel seragam, ukuran partikel rata-rata watara 240μm, dibandhingake karo pesaing manca ',

distribusi ukuran partikel, partikel Spring abang kang nyebar narrower lan luwih gampang nyawiji ing feed.

spring (14)

Keamanan sing apik, residu pelarut "NO".

rantai pasokan GMP kanthi sertifikat FAMI-QS.

Kualitas produk minangka urip kita kanggo mesthekake traceability.

Kajaba iku, safety, konsistensi lan linuwih.

Gambar rinci

spring (13)
spring (12)
spring (11)
spring (10)
spring (9)
spring (8)
spring (7)

Sertifikasi

spring (6)
spring (5)
spring (2)

Packing & Pangiriman

spring (4)
spring (3)

kothak pangiriman

5 lapis kothak karton, coklat,
tandha kapal minangka panyuwunan.
20kgs/ctn: 1 paket utawa 4 paket
20 kothak ing palet tetep nganggo film plastik

Kemasan Inner

Kemasan plastik-aluminium,
5kgs / paket utawa 20kgs / paket.
Penyegelan panas

Label & Tandha

Minangka panyuwunan sampeyan.

Usulan dosis

Assay saka Tagetes
erecta (Lutein) ing feedstuff
(mg/kg pakan)

Aktif

dhasar

Warna kuning telur diklasifikasikan menurut Roche color fan (RYCF)

8

9

10

11

12

13

14

15

Saran Dosis (mg/kg pakan) Distribusi warna kuning telur pitik sing diwenehi diet ditambah CANTHAXANTHIN 10 PCT

0-2

CA 10%

5

10

15

25

35

50

60

70

2-4

CA 10%

5

10

15

25

35

50

60

70

4-6

CA 10%

5

10

15

25

35

50

60

70

6-8

CA 10%

5

10

15

25

35

50

60

70

8-10

CA 10%

5

10

15

25

35

50

60

70

10-12

CA 10%

5

10

15

25

35

50

60

70

12-16

CA 10%

5

5

10

25

35

50

60

70

> 16

CA 10%

5

5

10

25

35

50

60

70