produk

SP-VT005 High Purity Vitamin H -D-Biotin Pure Powder CAS No. 58-85-5 kanthi rega sing kompetitif

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Vitamin H-Biotin Series

Produk Spesifikasi Aplikasi Packing Ukuran
D-Biotin 98% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg / Alu tin.20kg / drum
D-Biotin 20% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg / Alu tin.20kg / drum

190/drum.

D-Biotin 5% Digunakake kanggo fortification pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet. 20 / dalan / karton
D-Biotin 2% Digunakake kanggo fortification pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet. 20 / dalan / karton
D-Biotin 1% Digunakake kanggo fortification pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet. 20 / dalan / karton

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita