produk

SP-VT004 Rega Pabrik D-Alpha-Tocopherol Powder Vitamin E CAS 59-02-9

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Produk Spesifikasi Aplikasi Packing Ukuran
lenga vitamin E 96% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg / Alu tin.20kg / drum
Vitamin E Asetat 98% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg / Alu tin.20kg / drum

190/drum.

Vitamin E Asetat 75%/F Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp. 20 / dalan / karton
Vitamin E Asetat 50% Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita