produk

SP-VT002&003 Kualitas Tinggi CAS 63283-36-3/19356-17-3 Vitamin D Derivatif Calcifediol kanthi rega paling apik

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

SP-VT002

Vitamin D3Seri

Produk Spesifikasi Aplikasi Packing Ukuran
Vitamin D3kristal 40M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 100g / 500g / Bag
Vitamin D3lenga 1.0M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 15kg / Alu tin.
Vitamin D3 500 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp. 20 / dalan / karton
Vitamin D3 100 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton

SP-VT003

Vitamin AD3Seri

Produk Spesifikasi Aplikasi Packing Ukuran
Vitamin AD3 500/50 Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 20kg / drum / karton
Vitamin AD3 325/100 Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 20kg / drum / karton
Vitamin AD3 120/40 Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 20 / dalan / karton
Vitamin AD3lenga 100/40 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita