produk

SP-VT001 Vitamin a Acetate Powder / Vitamin a Acetate kanthi Rega CAS No 127-47-9

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Produk Spesifikasi Aplikasi Packing Ukuran
Vitamin A Asetat kristal 2,8M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 10kg / drum / karton
Minyak Asetat Vitamin A 1.0M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg / Alu tin.
Vitamin A Asetat TB 500 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp. 20 / dalan / karton
Vitamin A Asetat 325 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton
Vitamin A Asetat 250 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton

Vitamin A Palmitate Series

Produk Spesifikasi Aplikasi Packing Ukuran
Vitamin A Palmitate 1.7M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 20kg / drum / karton
Vitamin A Palmitate 1.6M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg / Alu tin. / 20kg / drum
Vitamin A Palmitate 1.0M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 20 / dalan / karton
Vitamin A Palmitate 500 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton
Vitamin A Palmitate 250 Applied kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.lsp 20 / dalan / karton

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita