produk

SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS bubuk karo Fami-QS Certified

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi: 325CWS,500CWS

Penampilan:Wêdakakêna wêdakakêna kuning nganti coklat-coklat, disebar kanthi rata ing banyu adhem

Vitamin A Acetate garing 325 CWS, 500CWS, nyebar kanthi cepet lan rampung ing banyu adhem ing suhu 10 ° C, jus buah, susu lan cairan liyane.Konsentrasi sing dhuwur bisa nyebabake dispersi mendhung, nanging tetep seragam kanggo wektu sing relatif suwe.

Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier), ichthyosis (noninflammatory skin scaling), lichen planus pigmentosus, lan pitiriasis rubra pilaris.

Uga digunakake kanggo ulkus gastrointestinal, penyakit Crohn, penyakit gusi, diabetes, sindrom Hurler (mucopolysaccharidosis), infeksi sinus, demam hay, lan infeksi saluran kemih (UTI).

Pandhuan kanggo Gunakake

Nyampur 1 ons Vitamin A 500 Konsentrat Cairan Dispersible menyang 128 galon banyu kanggo ngirim 31.000 IU saben galon.Kanggo proporsi sing ngirimake 1 ons saben galon banyu, campur 1 ons Vitamin A 500 Cairan Dispersible saben 1 galon larutan stok kanggo ngirim 244 IU saben galon.Nyampur solusi seger saben dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita