produk

SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Asetat bubuk kanggo kewan

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

vitaminA-Asetat bubuk

Spec.: 500, 650,1000

Nomer CAS: 79-81-2

Penampilan: bubuk mikro-granulate kuning nganti coklat, ora larut ing banyu adhem

Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.

Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier), ichthyosis (noninflammatory skin scaling), lichen planus pigmentosus, lan pitiriasis rubra pilaris.

Uga digunakake kanggo ulkus gastrointestinal, penyakit Crohn, penyakit gusi, diabetes, sindrom Hurler (mucopolysaccharidosis), infeksi sinus, demam hay, lan infeksi saluran kemih (UTI).

Vitamin A ditrapake ing kulit kanggo ningkatake penyembuhan tatu, nyuda kerutan, lan nglindhungi kulit saka sinar UV.

Pandhuan kanggo Gunakake

Nyampur 1 ons Vitamin A 500 Konsentrat Cairan Dispersible menyang 128 galon banyu kanggo ngirim 31.000 IU saben galon.Kanggo proporsi sing ngirimake 1 ons saben galon banyu, campur 1 ons Vitamin A 500 Cairan Dispersible saben 1 galon larutan stok kanggo ngirim 244 IU saben galon.Nyampur solusi seger saben dina.

ANALISIS JAMINAN: (ora kurang saka) Vitamin A 4.000.000 IU saben ons


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita