produk

SP-VF001 Hot Sale Pabrik China Pure lemak-telat Vitamin E Powder kanggo Nutrition Animal

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Item: Vitamin E 50%

Spesifikasi: 50% feed G.

Nomer CAS: 7695-91-2

Formula Molekul: C31H52O3;Bobot molekul: 472,8

Penampilan: bubuk putih utawa putih

Aplikasi:

Digunakake ing premix kewan lan feed senyawa, kanggo nambah kakebalan kewan, nambah kualitas daging, nambah kinerja reproduksi kewan, lan ease reaksi kaku ing ternak lan unggas.

Kemasan: 25kgs / tas utawa 20kgs / kothak

Stabilitas: Stabilitas panyimpenan min.24 sasi ing kemasan asli sing durung dibukak

Kondisi Panyimpen: Sensitif kanggo kelembapan, oksigen, panas lan cahya, tetep adhem lan ing papan sing peteng

Faktor konversi: 1 mg dl-tokoferil asetat = 1 IU

Rekomendasi kanggo suplemen

kewan Lapisan pitik Ayam broiler Lemu babi Babi Trout lan salmon Sapi perah sapi
μg saben kg pakan senyawa 20-30 30-50 80-120 40-60 180-250 200-400 200-300

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita