produk

SP-RK001 Beras Ragi Merah Fermentasi Fungsional saka Lovastatin/Monacolin K kanggo Ngurangi Kolesterol

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-RK001

Sumber: Monascus Purpureus

Jeneng Liyane: Hongqu, Red Koji,Nasi Ragi Merah, Ekstrak Beras Ragi Merah

Spesifikasi: 0,1% ~ 5,0% Monacolin K

100% Fermentasi Alami!

Isi dhuwur saka Asam Monacolin K!Citrinin Gratis!GMO Gratis!

Riwayat beras ragi abang.

Beras Ragi Abang produk kang digawe dening fermentasi tradisional, lan wis ewu taun sajarah konsumsi.Minangka awal minangka ing abad kaping sepuluh ing Cina kuna, iki Applied ing pangan lan medicine, iki dianggep minangka tambahan sehat ngurmati, lan wis efek apik ing perawatan ing penyakit tartamtu.Rong buku "Cipta Langit" "Kompendium Materia Medica" nerangake nilai obat lan fungsi Beras Ragi Abang.

Apa Fungsi Bubuk Beras Ragi Merah?

Beras ragi abang yaiku beras sing wis difermentasi dening ragi abang, Monascus purpureus.Wis pirang-pirang abad digunakake dening wong Tionghoa minangka pengawet panganan, pewarna panganan (tanggung jawab kanggo werna abang bebek Peking), rempah-rempah, lan bahan ing anggur beras.

Sega ragi abang terus dadi panganan pokok ing China, Jepang, lan komunitas Asia ing Amerika Serikat, kanthi konsumsi rata-rata 14 nganti 55 gram beras ragi abang saben dina saben wong.
Beras ragi abang uga wis digunakake ing China luwih saka 1.000 taun kanggo tujuan obat.Beras ragi abang diterangake ing daftar obat Cina kuno sing migunani kanggo ningkatake sirkulasi getih lan kanggo nyuda pencernaan lan diare.
Bubar iki, beras ragi abang wis dikembangake dening ilmuwan Cina lan Amerika minangka produk kanggo ngedhunake lipid getih, kalebu kolesterol lan trigliserida.

Kepiye cara entuk Bubuk Beras Ragi Abang Fungsi?

-Bagan AlurFermentasi ing beras ragi abang-Zat padhet wangun fermentasi

Apa komposisi saka Function Red Yeast Rice Powder?

Komposisi saka bobot yaiku: pati (73%), protein (5,8%), kelembapan (3%-6%), asam lemak tak jenuh (1,5%), monacolin (0,4% ~ 2%), awu (3%), lan nglacak jumlah kalsium, wesi, magnesium, lan tembaga.

Ora ana aditif, pengawet, logam abot, utawa zat beracun, kayata asam sitrat.

sdv

Komponen efektif beras ragi abang

1. Monacolin K Congeners

11 jinis congener Monacolin K ditemokake ing Beras Ragi Abang, kayata Monacolin L. Monacolin M, Monacolin X lsp.

Monacolins digabungake, nanging sintesis kasebut beda-beda.Dibandhingake karo Monaclin K,

Monacolin liyane kurang efektifitas inhibitor HMG-CoA reduktase.

2.Mekanikisme pengendalian efektif biosintesis eholesterol ing ati

3. Struktur kimia saka telung wujud lan mekanisme transformasi.

sdv

3.1. Wangun asam Monacolin K

Wangun asam Monacolin K padha karo struktur HMG-CoA, saéngga bisa gabung karo HMG-CoA reduktase kanggo muter fungsi inhibisi kompetitif, mula ngalangi sintesis kolesterol.

3.2. Laktone wangun Monacolin K

Bentuk lakton Monacolin K ora duwe aktivitas lan kudu dihidrolisis dening carboxyesterases, banjur diowahi dadi Bentuk Asam aktif, lan banjur bisa nindakake upaya ngurangi lipid ing awak.

3.3. Panliten wis nuduhake yen papat komponen utama ing Beras Ragi Abang nduweni fungsi nyuda kolesterol:

- wangun asam Monacolin K;

- Lactone wangun Monacolin K;

- homolog Monacolin;

- Asam lemak ora jenuh.
Kepiye carane entuk manfaat kanggo kesehatan sampeyan?

1. Ngurangi kolesterol LDL lan nambah kolesterol HDL tanpa efek samping, lan nyandhet sintesis kolesterol ing ati kanthi nyegah aksi HMG-CoA reduktase sing dikenal bisa ngunggahake tingkat kolesterol kanggo njaga tingkat kolesterol.
2. Ndhukung tingkat tekanan getih sing sehat, keseimbangan gula getih, tingkat lipid serum sing luwih murah, nambah getih
sirkulasi, ningkatake kesehatan jantung;
3. Ningkatake fungsi limpa lan weteng sing sehat;
4. Manfaat kanggo kesehatan lan fungsi balung;
5. Ngapikake pencernaan, ningkataké wutah sel normal, lan alon mudhun proses tuwa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita