produk

SP-H007-Bubuk Ekstrak Kedelai Alami Murni kanthi 40%, 80% Isoflavon kanggo Kesehatan Wanita

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

jeneng latin:Glycine max (L.) Merr.

jeneng Cina:Da Dou

kulawarga:Fabaceae

Genus:Glisin

Bagian sing digunakake: Wiji

Spesifikasi

40%; 80% Isoflavon

nepangaken

Soy wis dadi bagéan saka diet Asia Tenggara kanggo saklawasé limang millennia, nanging konsumsi soy ing Donya Kulon wis diwatesi nganti abad kaping 20.Konsumsi kedhelé sing akeh ing wong Asia Tenggara digandhengake karo nyuda tingkat kanker lan penyakit kardiovaskular tartamtu, lan efek samping sing bisa nyebabake menopause.Bukti eksperimen anyar nuduhake yen isoflavon ing soya, sing wis dianalisis sacara ilmiah wiwit taun 80-an, tanggung jawab kanggo efek sing bermanfaat.

Fungsi

Hipotesis singisoflavon kedelaibisa mbantu nyuda gejala menopause (kayata kelip-kelip panas, gangguan emosi lan aktivitas seksual sing kompromi) wis dikonfirmasi dening studi ilmiah anyar.Salajengipun,isoflavon kedelaikanthi nyata nyuda tingkat kanker payudara, sing dianggep cocog karo efeke minangka fitoestrogen.Panaliten uga nyatakake yen konsumsi isoflavon soy sing dhuwur ing diet kasebut bisa nyegah pertumbuhan sel kanker prostat, sing mangan diet rendah lemak, nanging sugih protein soy, duwe insiden kanker prostat sing luwih murah.

1. Ngurangi Risiko Kanker Ing Pria lan Wanita

Isoflavon kedelai minangka unsur anyar sing penting kanggo nyegah lan perawatan potensial kanker.Isoflavon kedelai uga nduweni sifat antioksidan, lan kaya antioksidan liyane, bisa nyuda resiko kanker jangka panjang kanthi nyegah karusakan DNA saka radikal bebas.

Kajaba iku, wong Asia sing mangan diet soya dhuwur duwe risiko kanker prostat invasif.Ing diet Amérika standar ora phytoestrogens, ngandika Susan Lark, MD, sing spesialisasine ing masalah kesehatan wanita ing Los Altos, California. keuntungan.

Kajaba iku, ing klompok wanita Kaukasia Australia, sing diet kalebu jumlah isoflavon sing luwih dhuwur lan fitoestrogen liyane duwe insiden kanker payudara sing luwih murah.

Isoflavon uga nyuda resiko kanker kanthi nyandhet aktivitas tyrosine kinase, sawijining enzim sing ningkatake pertumbuhan sel kanker..Sawetara panaliti nedahake yen genistein minangka antiangiogenik, lan minangka zat antiangiogenik, ngalangi pertumbuhan pembuluh getih sing perlu kanggo ngembangake tumor.

Gunakake Ing Terapi Panggantos Estrogen

Keuntungan saka soy ngluwihi nyuda resiko kanker jangka panjang.Panaliten anyar wis nemokake yen soy (ing protein sing sugih isoflavon utawa suplemen isoflavon murni), bisa nyuda panas ing menopause lan nambah kepadatan balung ing wanita.Pancen, akeh masalah kesehatan menopause lan postmenopausal bisa nyebabake kekurangan isoflavon ing diet khas Amerika.

Estrogen penting kanggo sistem reproduksi wanita, nanging uga penting kanggo balung, jantung lan bisa uga otak.Kanggo wanita sing ngalami menopause (lan kelangan estrogen), ngganti estrogen minangka masalah utama.Christine Conrad, co-penulis karo Marcus Laux, ND saka Natural Woman, Natural Menopause, nyathet yen isoflavon soy lan estrogen tanduran liya minangka panggantos hormon sing efektif sawise histerektomi.Peneliti liyane wis nglaporake yen isoflavon uga cukup estrogenik kanggo ningkatake pembentukan balung.

2.Ngurangi Kolesterol lan Ngurangi Resiko Penyakit Jantung

Saliyane aktivitas estrogenik, isoflavon soy ningkatake tingkat kolesterol sehat tanpa nyuda tingkat kolesterol HDL sing bermanfaat.Uga, isoflavon soy bisa njaga fungsi pembuluh darah normal.The Soy Connection Newsletter nglaporake manawa "sanajan ing wong sing duwe kolesterol normal, isoflavon kedele bisa nyuda resiko penyakit jantung."

Kimia

Produk iki kalebu Daidzin, Genistin, Glycetin, Glycetien, Daidzein lan Genistein utamane.Rumus struktural ditindakake:

vs

Spesifikasi

barang Spesifikasi
Penampilan Wêdakakêna putih
rasa Samar Pahit
Mundhut ing pangatusan <5.0%
awu: <5.0%

db


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita