produk

SP-H006-Hot Sale ekstrak alami Rhodiola Rosea Extract karo 1-5% Salidrosides utawa 1-5% Rosavins

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

jeneng latin: Vitis vinifera L

kulawarga:Vitaceae

Genus:Vitis

Bagian sing digunakake:suket

Spesifikasi:

Rosavin: 2%-3,5% (HPLC)

Salidroside: 1-5% (HPLC) 

Pambuka:

Umum: Rhodiolal disebarake ing wilayah Arktik lan pegunungan ing saindhenging Eropah lan Asia.Tuwuh ing dhuwur 1500 nganti 4000 meter ing sadhuwure segara.Jamu kasebut wis digunakake ing obat tradisional ing China, Mongolia Siberia, lan Pagunungan Carpathian ing Ukraina.Wis digunakake kanggo nyuda rasa kesel lan nambah resistensi alami awak kanggo macem-macem stres.Uga digunakake kanggo perawatan kanker tuberkulosis lan gangguan seksual.Saiki Ekstrak tanduran iki ngasilake owah-owahan sing apik ing macem-macem wilayah fungsi fisiologis, kalebu tingkat neurotransmitter, aktivitas sistem saraf pusat, lan fungsi kardiovaskular.

Fungsi:

1. Ngapikake Kekebalan

Sistem kekebalan kanthi rong cara: SING FIRST - kanthi stimulasi langsung khusus pertahanan kekebalan.Ekstrak Rhodiola normalake sistem kekebalan kanthi ningkatake kekebalan sel T.Iku wis ditampilake kanggo nambah resistance awak kanggo racun-racun sing bisa nglumpukake sak pangembangan infèksi.SECOND - kanthi nggawe awak kurang rentan kanggo stres.Nalika kita ngalami stres kronis sing terus-terusan ngrampok energi saka sistem liyane, efek umum yaiku respon imun sing mudhun lan kesehatan sing mudhun.Ekstrak Rhodiola uga bisa ningkatake kakebalan sel B kanthi nyegah nyegah kakebalan sel B.

2. Depresi

Ing studi kewan, rosavin lan salidroside katon nambah transportasi prekursor serotonin, tryptophan, lan 5-hydroxytryptophan menyang otak.Serotonin sing ora seimbang wis disambung karo macem-macem kahanan mental sing ora normal kayata depresi klinis.Rhodiola wis digunakake dening ilmuwan Rusia piyambak utawa ing kombinasi karo antidepresan kanggo ngedongkrak negara mental, boon ing negara lan mangsa ngendi siji sangsoro saka srengenge cukup liwat dangu suwé sasi.

3. Kegiatan Kardioprotektif

Ekstrak Rhodiola wis ditampilake kanggo karusakan moderat sing disebabake stres lan disfungsi ing jaringan kardiovaskular.Perawatan karo nyegah nyuda kekuwatan kontraksi jantung sekunder kanggo stres lingkungan ing bentuk pendinginan akut lan nyumbang kanggo kontraktilitas stabil.Pretreatment karo extract Rhodiola rosea katon kanggo nggawe respon adaptif ono gunane ing jinis kaku.

4. Antioksidan kuat

Rhodiola nduweni sipat antioksidan sing kuat.Kanthi matesi efek ala saka karusakan radikal bebas, bisa nglawan penyakit sing ana gandhengane karo penuaan.

5. Ngapikake kinerja

Ekstrak Rhodiola rutin digunakake dening para atlit kanggo nambah kinerja.Iku misale jek nambah rasio otot / lemak lan nambah tingkat hemoglobin lan eritrosit ing getih.

6. Aktivitas Antikanker

Administrasi ekstrak Rhodiola katon duweni potensi minangka agen antikanker, lan bisa uga migunani bebarengan karo sawetara agen antitumor farmasi.Ing clurut karo transplanted ngalangi Ehrlich Aden karsinoma lan metastasizing rat Pliss lymph sarcoma, tambahan karo extract Rhodiola nyandhet wutah saka loro jinis tumor, melorot metastasis kanggo ati, lan lengkap wektu kaslametané.Nalika ekstrak Rhodiola rosea digabungake karo agen antitumor cyclophosphamide ing model tumor sing padha, khasiat antitumor lan antimetastatik saka perawatan obat meningkat.Anane radikal bebas digandhengake karo mutagenisitas sel, panyebab langsung kanker.Maneh, peneliti Rusia nemokake yen administrasi lisan rhodiola nyegah pertumbuhan tumor ing tikus kanthi 39 persen lan nyuda metastasis nganti 50 persen.Iki nambah jaringan urin lan kakebalan ing pasien sing nandhang kanker kandung kemih.

7. Peningkatan Seksualitas

8. ngedongkrak memori

Panaliten sing dikontrol plasebo babagan efek ekstrak Rhodiola rosea ing kinerja intelektual nggarap 120 subjek sing njupuk tes proofreading.Subyek tes njupuk tes sadurunge lan sawise administrasi ekstrak Rhodiola rosea utawa plasebo.Klompok uji ngalami peningkatan sing signifikan ing skor nalika klompok kontrol ora.Anggota saben klompok terus-terusan dites kanggo kemampuan kanggo nindakake tes proofreading sajrone 24 jam sawise administrasi ekstrak utawa plasebo.Klompok kontrol ngalami paningkatan gedhe ing jumlah kesalahan sing ditindakake ing tes proofreading nalika klompok sing nampa ekstrak Rhodiola rosea ngalami penurunan kinerja sing luwih sithik.

Kimia

Bahan aktif utama produk iki yaiku Rosavins, kalebu rosarin, rosavin lan rosin.

Aplikasi:

Obat-obatan, Formulasi, Produk Perawatan Kesehatan lan OTC Etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita