produk

SP-H002-Ekstrak kunyit Warna Alami kanthi Curcumin 95% kanggo Antibakteri lan Anti-inflamasi

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

jeneng latin:Curcuma longa L.

kulawarga:Zingiberaceae

Bagian sing digunakake:ROOT

Spesifikasi:

bubuk Curcumin95% sisa pelarut <5000ppm
bubuk Curcumin95% Sisa pelarut <50ppm, Ekstraksi Etanol
Partikel Kurkumin95%
Mikroemulsi Curcumin2%
Bubuk Curcumin Beadlets larut banyu10% 

 

Sajarah

Kunyit minangka rempah-rempah sing menehi warna kuning ing kari.

Wis digunakake ing India kanggo ewu taun minangka rempah-rempah lan jamu obat.

Bubar, ilmu pengetahuan wis wiwit nggawe serep apa sing wis dingerteni wong India suwene - pancen ngemot senyawa kanthi sifat obat.

Senyawa kasebut diarani curcuminoids, sing paling penting yaiku curcumin.

Curcumin minangka bahan aktif utama ing kunir.Nduweni efek anti-inflamasi sing kuat lan minangka antioksidan sing kuwat banget.

Nanging, kandungan kurkumin ing kunir ora pati dhuwur.Kira-kira 3%, kanthi bobot.

Umume panaliten babagan ramuan iki nggunakake ekstrak kunyit sing biasane ngemot curcumin dhewe, kanthi dosis biasane ngluwihi 1 gram saben dina.

Bakal angel banget kanggo nggayuh tingkat kasebut mung nggunakake rempah-rempah kunir ing panganan sampeyan.

Mulane, yen sampeyan pengin nemu efek lengkap, sampeyan kudu njupuk tambahan sing ngandhut jumlah pinunjul saka curcumin.

Sayange, curcumin kurang diserap menyang aliran getih.Iku mbantu ngonsumsi lada ireng, sing ngandhut piperine, zat alami sing nambah panyerepan kurkumin kanthi 2,000%.

Suplemen curcumin paling apik ngemot piperine, kanthi signifikan nambah efektifitas.

Curcumin uga larut ing lemak, saengga bisa uga diombe nganggo panganan lemak.

Fungsi

1. Curcumin minangka Senyawa Anti Inflamasi Alami

Inflamasi iku penting banget.

Iku mbantu awak nglawan penjajah asing lan uga nduweni peran kanggo ndandani karusakan.

Tanpa inflamasi, patogen kaya bakteri bisa gampang njupuk awak lan mateni sampeyan.

Senadyan inflamasi akut lan jangka pendek migunani, bisa dadi masalah utama nalika dadi kronis lan ora cocog nyerang jaringan awak dhewe.

Curcumin banget anti-inflamasi.Nyatane, kuat banget nganti cocog karo efektifitas sawetara obat anti-inflamasi, tanpa efek samping .Iku ngalangi NF-kB, molekul sing mlebu ing inti sel lan nguripake gen sing ana hubungane karo inflamasi.NF-kB dipercaya nduweni peran utama ing akeh penyakit kronis

2. Kunyit Ningkatake Kapasitas Antioksidan Badan

Curcumin minangka antioksidan kuat sing bisa netralake radikal bebas amarga struktur kimia (15Trusted Source, 16Trusted Source). ngirim pukulan siji-loro marang radikal bebas.Iki langsung ngalangi, banjur ngrangsang pertahanan antioksidan awak dhewe.

3. Curcumin Ningkatake Faktor Neurotropik sing Diturunake saka Otak, Disambungake karo Fungsi Otak sing Apik lan Risiko Penyakit Otak

Curcumin ningkatake tingkat hormon otak BDNF, sing ningkatake pertumbuhan neuron anyar lan nglawan macem-macem proses degeneratif ing otak.

4. Curcumin Kudu Ngurangi Resiko Penyakit Jantung

Curcumin duweni efek sing bermanfaat ing sawetara faktor sing dikenal nduweni peran ing penyakit jantung.Ngapikake fungsi endothelium lan minangka agen anti-inflamasi lan antioksidan sing kuat.

5. Kunyit Bisa Mbantu Nyegah (Lan Bisa uga Nambani) Kanker

Kanker minangka penyakit sing nggegirisi, ditondoi kanthi pertumbuhan sel sing ora bisa dikontrol. Ana macem-macem bentuk kanker, sing isih duwe sawetara perkara sing padha.Sawetara wong katon kena pengaruh suplemen kurkumin.

Curcumin wis diteliti minangka ramuan sing migunani ing perawatan kanker lan ditemokake bisa nyebabake pertumbuhan, perkembangan lan panyebaran kanker ing tingkat molekuler.

Panaliten wis nuduhake manawa bisa nyebabake matine sel kanker lan nyuda angiogenesis (tuwuhe pembuluh getih anyar ing tumor) lan metastasis (penyebaran kanker).

6. Curcumin Bisa Migunani kanggo Nyegah lan Nambani Penyakit Alzheimer

Curcumin bisa nglintasi alangan getih-otak lan wis ditampilake kanggo mimpin kanggo macem-macem dandan ing proses patologi saka penyakit Alzheimer.

7. Pasien Arthritis Nanggapi Apik banget kanggo Suplemen Curcumin

Artritis minangka kelainan umum sing ditondoi dening inflamasi sendi.Akeh panaliten nuduhake yen curcumin bisa mbantu ngobati gejala arthritis lan ing sawetara kasus luwih efektif tinimbang obat anti-inflamasi.

8. Pasinaon Nuduhake Sing Curcumin Nduwe Manfaat Luar Biasa Nglawan Depresi

Panaliten ing 60 wong sing ngalami depresi nuduhake yen curcumin minangka efektif kaya Prozac kanggo nyuda gejala penyakit kasebut.

9. Curcumin Bisa Mbantu Tundha Penuaan lan Nglawan Penyakit Kronis sing Gegandhengan karo Umur

Yen curcumin pancen bisa mbantu nyegah penyakit jantung, kanker lan Alzheimer, mesthine bakal entuk manfaat sing jelas kanggo umur dawa.

Mulane, curcumin wis dadi populer banget minangka suplemen anti-tuwa.

Nanging amarga oksidasi lan inflamasi dipercaya duwe peran ing tuwa, curcumin bisa uga duwe efek sing ngluwihi mung nyegah penyakit.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita