produk

SP-H001-Hot Selling Ekstrak Biji Anggur Murni karo Proanthocyanidin (GSE) 95% kanggo Anti-Aging lan Anti-Wrinkle

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

jeneng latin: Vitis vinifera L

kulawarga:Vitaceae

Genus:Vitis

Bagian sing digunakake:Wiji

Spesifikasi:

Proanthocyanidins 95%

Polifenol 80%

Water larut 95%

Sajarah

Ekstrak Wiji Anggur (kulit) yaiku ekstrak saka wiji (kulit) anggur.Sisa wiji (kulit) saka produksi anggur utawa jus dipanen, digiling lan diekstrak.Padha duwe isi dhuwur saka senyawa dikenal minangka OPCs (oligomer proanthocyanidins). Wiwit peneliti Prancis, Dr. Jack Masquelier ngisolasi OPC saka kulit kacang ing taun 1947, OPCs ditemokaké ing akèh tetanduran lan wis diumumake minangka antioksidan kuat non-beracun, non-mutagenic, non-karsinogenik, lan bebas saka efek sisih miturut review saka akeh riset.

Fungsi

Kapasitas antioksidan Ekstrak Biji Anggur (kulit) asale saka proanthocyanidins (oligomeric proanthocyanidins) (OPCs).Kanthi daya antioksidan 20 kaping luwih kuat tinimbang Vitamin C lan 50 kaping luwih kuat tinimbang Vitamin E , OPC dikenal minangka antioksidan kuat kanggo netralake radikal bebas, sing nduwe peran utama ing penyakit degeneratif, penyakit kardiovaskular, gangguan penglihatan, karusakan srengenge lan penuaan durung wayahe.

1.Penyakit Kardiovaskular

Riset wis njamin yen OPCs mbantu nguatake kapiler, arteri lan vena, sing menehi sawetara aplikasi klinis sing penting.OPC katon nyetabilake tembok pembuluh getih, nyuda inflamasi, lan umume ndhukung jaringan sing ngemot kolagen lan elastin. 

1). Atherosclerosis:

Wis kabukten yen oksidasi LDL nduweni peran penting ing aterosklerosis.Kanthi aktivitas antioksidan sing apik, OPC ngilangi karusakan sing ditindakake dening radikal bebas, uga kolagenase lan elastinase ing arteri, saéngga nyegah utawa mbalikke aterosklerosis.Bukti kewan nyaranake manawa OPC bisa alon utawa mbalikke aterosklerosis. 

2).Insufisiensi Vena (Varicose Veins)

Varicose Veins nuduhake kahanan nalika getih nglumpukake ing sikil, nyebabake nyeri, abot, bengkak, lemes, lan urat sing ora katon.Kanthi nguatake kapiler lan nyuda osmosis kapiler, OPC bisa nyuda rasa nyeri lan bengkak saka insufficiency vena.Kanggo alasan sing padha, OPCs dianjurake minangka perawatan kanggo wasir uga.Ana uga sawetara bukti yen OPC bisa migunani kanggo pembengkakan sing asring sawise ciloko utawa operasi.  OPCs katon nyepetake ilang bengkak, kanthi nguatake pembuluh getih lan limfa sing rusak sing bocor cairan.

Panaliten sing dikontrol plasebo kaping pindho saka 92 subyek nemokake yen OPC, sing dijupuk kanthi dosis 100 mg 3 kali saben dina, ningkatake gejala utama, kalebu rasa abot, bengkak, lan rasa ora nyaman ing sikil. Sajrone 1 sasi, 75% peserta sing diobati karo OPC saya apik banget.Panaliten liyane sing dikontrol plasebo sing ndhaptar 364 wong sing nandhang varises uga nemokake yen perawatan karo OPC ngasilake asil sing luwih unggul tinimbang plasebo. 

3). Retinopati / Vision dandan

Kapasitas OPC kanggo nguatake kapiler lan nyuda osmosis kapiler efektif kanggo pasien sing nandhang stroke lan retinopati.OPCs wis kabukten bisa ningkatake retinopati sing disebabake dening diabetes, aterosklerosis, inflamasi lan penuaan.Uga wis kacarita sing OPCs bisa nyepetake Recovery sesanti sawise cahya kuwat, lan nambah ketajaman sesanti wong-wong sing nandhang sangsara marga saka lemes mripat amarga nggunakake komputer suwé.

A 6-minggu, kontrol (nanging ora wuta) sinau ngevaluasi kemampuan wiji anggur (kulit) OPCs kanggo nambah sesanti wengi ing subyek normal. Ing uji coba iki saka 100 sukarelawan sehat, wong-wong sing nampa 200 mg saben dina saka OPCs nuduhake dandan ing sesanti wengi lan Recovery glare dibandhingake karo subyek sing ora diobati.

2. Penyakit tuwa/Alzheimer

Amarga OPCs bisa gampang ngliwati Hambatan Darah-Otak, bisa kanthi efektif nyandhet karusakan sing ditindakake dening radikal bebas marang organisme otak, saéngga Penyakit Alzheimer bisa dicegah lan dibalik.

3. Perawatan Kulit

Amarga aktivitas antioksidan, OPC dianggep bisa nyegah kulit saka radiasi ultraviolet lan radikal bebas sing berlebihan.Bukti sing cukup akeh nuduhake yen OPC nglindhungi lan nguatake kolagen lan elastin kulit, supaya kerutan dicegah lan elastisitas kulit tetep. OPC ing wangun krim minangka perawatan populer kanggo kulit tuwa, kanthi teori yen kanthi ndandani elastin lan kolagen bakal ngasilake kulit dadi luwih enom.

4.Anti-kanker, Anti-inflamasi lan Anti-alergi Aktivitas

Amarga radikal bebas nduweni peran penting ing pembentukan tumor, OPC cukup digunakake kanggo aktivitas anti-kanker.Uga kanggo nyegah faktor inflamasi kayata PG, 5-HT lan Leukotriene, uga ikatan selektif menyang jaringan ikat saka sendi kanggo nyuda rasa nyeri lan bengkak, OPC migunani kanggo macem-macem arthritis.Aktivitas anti-alergi saka OPCs dianggep minangka asil saka anti-histamin.Dibandhingake karo obat anti-alergi liyane, OPC nduweni khasiat sing padha lan ora duwe efek samping sing padha kayata ngantuk.

Kimia

Produk iki dumadi saka oligomer procyanidolic (OPCs).Rumus struktural ditindakake:

dv

Spesifikasi

barang Spesifikasi
Penampilan Wêdakakêna alus abang-coklat
rasa: Pahit & Acerbity
Proanthocyanidins: ≥95%
Ilang ing pangatusan <5.0%
awu: <3.0%

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita