produk

SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0,4% feed grade kanggo Salmonids

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-FD006

CAS: 472-61-7

Rumus molekul: C40H52O4.

Spesifikasi:

Astaxanthin 0,4% enkapsulasi granula

Penampilan: Violet -abang nganti wêdakakêna abang-ungu

Ipambuka:

Ragi abang Phaffia rhodozyma dianggep minangka sumber astaxanthin (ASX) sing migunani yaiku pigmen karotenoid sing akeh digunakake ing industri pakan.Unggas ora bisa nyintesis karotenoid, mula kudu diwenehi pigmen kasebut saka suplemen diet kanthi sumber kayata ragi abang, minangka sumber ASX.Astaxanthin nduweni mupangat kesehatan kalebu pangayoman marang karusakan oksidatif ing sel, nambah respon imun lan pangayoman marang penyakit kanthi scavenging radikal bebas oksigen.Iki nduweni aktivitas kira-kira 10 kaping luwih kuat tinimbang karotenoid liyane lan 100 kaping luwih gedhe tinimbang α-tokoferol marang spesies oksigen reaktif.Ing taun-taun pungkasan, Phaffia rhodozyma wis dadi mikroorganisme penting kanggo digunakake ing industri farmasi lan panganan.Tambahan Phaffia rhodozyma diet ing tingkat 10 lan 20 mg / kg ing diet broiler kanthi positif nambah bobot bobot kanthi 4,12 lan 6,41%.Inklusi ragi abang sing sugih ASX (100 mg/kg) ing diet broiler sajrone 14 dina ningkatake proliferasi sel T lan produksi IgG kanthi masing-masing 111,1 lan 34,6%.Nanging, tingkat paling luweh utawa wektu dipakani tambahan ragi abang sugih ASX dietary kanggo nambahi respon unggas produktif, fisiologis lan imunologis durung ditemtokake.

Fitur

1.Stabilitas banget-Teknologi lapisan mikro kaping pindho ditrapake kanggo produksi Astaxanthin Beadlet.

2. Inggih buyar ing banyu kelangan (bab 15-25 ℃), apik banget kanggo nresep ing awak.

3.Wêdakakêna mili bebas supaya gampang dicampur

Packing

Nang: Vacuumed aseptik tas PE / tas aluminium foil, 25kgs utawa 20KGS / kothak utawa 10kg medicinal aluminium bisa.

Njaba: Karton

Ukuran paket uga bisa ditawakake minangka syarat pelanggan

Aplikasi

Ditrapake ing lapangan panganan, utamane digunakake minangka aditif pangan kanggo pewarna lan nutrisi.2. Applied ing lapangan pharmaceutical


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita