produk

SP-FD005 Karofil kuning Apocarotenoic ester 10% feed grade menawarkan pigmentasi kuning kuning telur

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-FD005

Jeneng kimia: Ethyl 8'-apo-β-caroten-8'-oate

Sinonim: Apocarotenoic ester, Apoester

CAS.: 1109-11-1

Spesifikasi: 10%

Penampilan: manik-manik oranye-Abang

Pambuka:

Ester apocarotenoic dianggep minangka metabolit alami ing jaringan kewan.Uga ana minangka produk metabolisme apocarotinal ing woh jeruk, sayuran ijo lan lucerne.Ester apocarotenoik nuduhake sifat antioksidan lan duweni pengaruh positif marang sistem kekebalan.

Ester apocarotenoic minangka karotenoid kuning lan akeh digunakake ing industri pakan minangka aditif kanggo menehi pigmentasi kuning kuning endhog lan kulit unggas.Iki minangka pewarna kuning sing kuat banget sing kasedhiya kanggo industri unggas.Dibandhingake karo xanthophylls kuning saka tetanduran, ester apocarotenoic ana ing wangun bioavailability dhuwur lan tingkat deposisi luwih dhuwur ing kuning endhog lan kulit unggas.Uga digunakake kanggo pigmentasi iwak ing sawetara negara Asia.

The beadlets microencapsulation diprodhuksi karo semprotan canggih lan teknologi pangatusan pati.Partikel-partikel individu sing ngemot ester Apocarotenoik disebar kanthi apik ing matriks gelatin lan sukrosa, dilapisi karo pati jagung.free-mili lan gampang nyawiji ing feed, safety dhuwur lan stabilitas.

Fitur

1.Excellent stabilitas-Double teknologi mikro-lapisan iki Applied kanggo produksi Ester apokaroten

2.Fungsi minangka Pro-Vitamin A, bisa nambah wutah saka kewan, nyegah kekurangan;

3. Rute sintetis sing efisien lan dipercaya asli njamin kemurnian sing dhuwur.

4. stabilitas apik lan resistance Kelembapan.

5. Inggih buyar ing kadhemen banyu (bab 20 ~ 25 ℃), apik banget kanggo nresep ing awak unggas.

6.Free-mili Granules kanggo gampang nyawiji

Packing

Ing njero: tas PE aseptik vakum / tas aluminium foil, 25kgs utawa 20KGS / kothak

Njaba: Karton

Ukuran paket uga bisa ditawakake minangka syarat pelanggan

Aplikasi

Dianjurake Dianggo (g/ton feed rampung)

50-150 g kanggo pakan unggas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita