produk

SP-FD004 Astaxanthin 10% beadlet karo souble banyu kanggo budidaya CAS: 472-61-7

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-FD004

Item: Astaxanthin feed 10% (Spring Pink)

Spesifikasi: 10% feed

Nomer CAS: 472-61-7

Formula Molekul: C40H52O4

Bobot molekul: 596,85

Penampilan: Violet-coklat nganti ungu-abang mikrokapsul sing mili bebas.

Astaxanthin minangka pigmen karotenoid sing akeh banget sing tanggung jawab kanggo warna jambon nganti abang saka akeh organisme laut kalebu iwak, manuk lan crustacea.Ing industri akuakultur, pakan kanggo trout lan salmon kudu ditambah karo astaxanthin kanggo entuk tingkat pigmentasi sing cocog.

Astaxanthin ora bisa disintesis dening kewan lan kudu teka saka diet, kaya karo karotenoid liyane.Panliten wis nuduhake yen astaxanthin minangka salah sawijining antioksidan alami sing paling kuat ing alam kanthi kemampuan kanggo mateni oksigen singlet, ngilangi radikal bebas, lan nglindhungi membran lipid.Bisa duwe kemampuan anti-oksidan 10 kaping luwih kuat tinimbang karotenoid liyane lan 100 kaping luwih dhuwur tinimbang vitamin E, sing diarani super vitamin E.

Rekomendasi kanggo suplemen

kewan Trout/salmon Udang Babi Sapi perah Lemu sapi Budidaya
mg saben kg pakan senyawa 60~100 20~50 7000-15000 75000-150000 50000-70000 3000-15000

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita