produk

SP-FD002 Beta Karoten Larut Dalam Air 10% Beadlet Feed Grade untuk Ruminansia dengan CAS 7235-40-7

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-FD002

Nama kimia: β-karoten

CAS.: 7235-40-7

Spesifikasi: 10%

Penampilan: Wêdakakêna mili bebas abang utawa abang-coklat

Pambuka:

Beta karotenpunika stimulator nutrisi, lan wis digunakake wildly ing pangan, ngombé, feed etc., kang miturut standar alam lan nutrisi.Minangka pigmen, wernané kuning nganti salmon pink, sing ditrapake kanggo ngombe, manggang panganan, mentega lan bahan pakan kanthi warna sing ajeg lan rata.Lan minangka aditif feed, uga bisa nambah wutah kewan, reproduksi lan kakebalan kemampuan, utamané kanggo anakan, celeng, lapisan etc.

The beadlets microencapsulation diprodhuksi karo semprotan canggih lan teknologi pangatusan pati.Partikel individu sing ngandhut β-Carotene disebar kanthi apik ing matriks gelatin lan sukrosa, dilapisi karo pati jagung.free-mili lan gampang nyawiji ing feed, safety dhuwur lan stabilitas.

Fitur

1. Stabilitas sing apik-Teknologi lapisan mikro ganda ditrapake kanggo produksi beta-karoten

2.Fungsi minangka Pro-Vitamin A, bisa nambah wutah saka kewan, nyegah kekurangan;

3. Njaga fungsi ovarium, bantuan kanggo sintesis steroid ing ovary;ningkatake lingkungan kandhutan lan ningkatake wutah ovum.

4. Nambah fungsi kekebalan T-Cell lan jumlah sel putih, lan mulane nambah kemampuan resistensi penyakit kewan.

5. Uga disperse ing banyu anget (bab 35 ~ 37 ℃), apik banget kanggo nresep ing awak unggas.

6.Free-mili Granules kanggo gampang nyawiji

Packing

Ing njero: tas PE aseptik vakum / tas aluminium foil, 25kgs utawa 20KGS / kothak

Njaba: Karton

Ukuran paket uga bisa ditawakake minangka syarat pelanggan

Aplikasi

Dianjurake Dianggo (g/ton feed rampung)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita