produk

SP-FD001 Carophyll abang saka Canthaxanthin 10% aditif pakan ing pigmentasi kulit unggas lan kuning telur

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-FD001

Jeneng kimia: β, β-Carotene-4,4'-dione

CAS.: 514-78-3

Spesifikasi: 10%; 2.5%

Penampilan: Violet -coklat, bubuk sing mili bebas

Pambuka:

Canthaxanthin 10% Feed Grade kasusun saka violet-coklat nganti abang-violet beadlets, karo sawetara titik putih saka pati pangan.The beadlets microencapsulation diprodhuksi karo semprotan canggih lan teknologi pangatusan pati.Partikel individu sing ngandhut canthaxanthin disebar kanthi apik ing matriks gelatin lan sukrosa, dilapisi karo pati jagung.Ascorbyl palmitate lan campuran tokoferol ditambahake minangka antioksidan.

Canthaxanthin nyebar ing bakteri, ganggang, crustacea lan serangga, sawetara iwak lan manuk uga ditemokaké ing orane, lan liwat makhluk iki mlebu ing chain pangan.

Werna kuning endhog lan kulit broiler minangka proses alami, canthaxanthin minangka salah sawijining faktor pewarnaan sing paling penting.Unggas ora bisa nyintesis canthaxanthin dhewe, nanging ing proses evolusi entuk canthaxanthin mboko sithik saka panganan lan disimpen ing kulit lan lemak kanthi kapasitas.

Fitur

1. Stabilitas banget-Teknologi lapisan mikro ganda ditrapake kanggo produksi Canthaxanthin 10%

2. Proporsi Tinggi Trans-canthaxanthin (udakara 80%) lan pigmentasi sing efektif

3. Safety, ora ampas solvent

4. Inggih buyar ing banyu anget (bab 35 ~ 37 ℃), apik banget kanggo nresep ing awak unggas.

5. Free-mili Granules kanggo gampang nyawiji

Packing

Ing njero: tas PE aseptik vakum / tas aluminium foil, 25kgs utawa 20KGS / kothak

Njaba: Karton

Ukuran paket uga bisa ditawakake minangka syarat pelanggan

Aplikasi

Dianjurake Dianggo (g/ton feed rampung)

Assay sakaTagetes erecta (Lutein)ing pakan

(mg/kg pakan)

Pangkalan Aktif

Warna kuning telur diklasifikasikan menurut Roche color fan (RYCF)

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Saran saka Dosis(g/ton pakan) Distribusi werna kuning endhog pitik sing diwenehi diet sing ditambah karoCANTHAXANTHIN 10 PCT

0-2

CA.10%

 

 

5

10

15

25

35

50

60

70

2-4

CA.10%

 

 

5

10

15

25

35

50

60

70

4-6

CA.10%

 

 

5

10

15

25

35

50

60

70

6-8

CA.10%

 

 

5

10

15

25

35

50

60

70

8-10

CA.10%

 

 

5

10

15

25

35

50

60

70

10-12

CA.10%

 

 

5

10

15

25

35

50

60

70

12-16

CA.10%

 

 

 

5

10

25

35

50

60

70

> 16

CA.10%

 

 

 

5

10

25

35

50

60

70


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita