Contact us

RedKojiLINK® Peduli kesehatan

Red Yeast Rice

Napa Springbio Mbukak RedkojiLINK™?

Springbio ngerteni manawa ana akeh kahanan sing durung mesthi ing antarane produsen lan pelanggan, babagan kualitas integral saka produk beras ragi Abang sing dituku.Sawetara pelanggan tansah Sambat babagan tuku produk palsu sing nambah Lovastatin sintetik.RedkojiLINK™program.

Apa iku RedkojiLINK™

RedkojiLINK™, minangka program chain-of-custody sing unik, sing menehi transparansi utama ing identifikasi lan keterlacakan produk.Program kasebut ora mung njamin praktik paling apik kanggo ngenali sumber sing lestari lan sadar sosial, nanging uga ngetrapake metode uji coba sing ketat sing kalebu GMO HPTLC lan HPLC sajrone proses lan nyiapake prodhuk rampung - nyathet saben tautan perjalanan produk saka panen nganti kemasan. .

Red Yeast Rice2

Swesing:

Ngontrol sumber daya lan rantai pasokan njamin keamanan pasokan utamane liwat kontrak budidaya lan panen sing dioptimalake.

Duwe nandur pari organik 300 hektar kanthi budidaya sing dioptimalake kanthi ketat.Kanggo njamin kualitas beras organik kanthi proses budidaya lan pangolahan, Nggawe sistem manajemen kualitas sing ketat kanggo njamin bahan mentah Berkualitas Tinggi kanggo ngasilake Beras Ragi Abang.

Springbio kanthi tliti mriksa saben batch beras nalika ing lapangan kanthi makroskopis, lan ing laboratorium kita kanggo identitas, potensi, lan kemurnian.

Dadi saben kumpulan beras ragi abang kita duwe ID traceability-kayata kode tanduran, tanggal harvest lan laporan test kanggo bahan mentahan lan pungkasanipun produk lan ing.

Fitur saka beras ragi abang:

1. Sertifikat organik

2.100% fermentasi alami

3. Citrinin- free

4. Bebas GMO

5. Bebas iradiasi

6. Ketertelusuran ID

Fermentasi alami bubuk koji abang fungsional

 

Spesifikasi Lengkap:

Monacolin K 4% ;3%;2.5%;2.0%;1.5%;1.0%;0.8%;0.4% HPLC

Sinau luwih lengkap babagan bubuk koji abang fungsional Beras Ragi Abang

SOURCE-RICE

Sinau luwih lengkap babagan bubuk koji abang fungsional Beras Ragi Abang

Riwayat:

Beras Ragi Abang produk kang digawe dening fermentasi tradisional, lan wis ewu taun sajarah konsumsi.Minangka awal minangka ing abad kaping sepuluh ing Cina kuna, iki Applied ing pangan lan medicine, iki dianggep minangka tambahan sehat ngurmati, lan wis efek apik ing perawatan ing penyakit tartamtu.Rong buku "Cipta Langit" "Kompendium Materia Medica" nerangake nilai obat lan fungsi Beras Ragi Abang.Beras ragi abang diterangake ing daftar obat Cina kuno sing migunani kanggo ningkatake sirkulasi getih lan kanggo nyuda pencernaan lan diare.
Bubar iki, beras ragi abang wis dikembangake dening ilmuwan Cina lan Amerika minangka produk kanggo ngedhunake lipid getih, kalebu kolesterol lan trigliserida.

Fungsi:

Ngurangi tingkat kolesterol

Ngurangi tingkat lipid getih

Ngatur tekanan getih

Antioksidan ngresiki pembuluh getih

Ing taun 2000, Universitas Teknologi Zhejiang nganakake simposium pisanan babagan Monascus ing China

rth