Red Yeast Rice

Nasi Ragi Merah

  • SP-RK001 Functional Fermented Red Yeast Rice of Lovastatin/Monacolin K for Reduce Cholesterol

    SP-RK001 Beras Ragi Merah Fermentasi Fungsional saka Lovastatin/Monacolin K kanggo Ngurangi Kolesterol

    Kode:SP-RK001 Sumber: Monascus Purpureus Jeneng Liyane: Hongqu, Red Koji, Red Yeast Rice, Red Yeast Rice Extract Spesifikasi: 0.1%~5.0% Monacolin K 100% Natural Fermented!Isi dhuwur saka Asam Monacolin K!Citrinin Gratis!GMO Gratis!Riwayat beras ragi abang.Beras Ragi Abang produk kang digawe dening fermentasi tradisional, lan wis ewu taun sajarah konsumsi.Wiwit ing abad kaping sepuluh ing basa Tionghoa kuna, iki ditrapake ing panganan lan obat-obatan, dianggep minangka supp...