Jaminan kualitas

Khasiat

Pakar kita nawakake dhukungan teknik kanggo sampeyan kapan wae lan tim sing responsif lan fleksibel kanggo ndhukung sampeyan "nggawe prabédan" kanggo mbantu sampeyan entuk pasar.

Safety

Dijamin keterlacakan produk liwat sertifikasi sing ketat (FAMI-QS; GMP, ISO lan liya-liyane)

Daya saing

Inovasi proses profesional kanggo nambah nilai produk sampeyan banjur bisnis lan tawaran sampeyan luwih unggul dibandhingake pesaing sampeyan.

Jaminan kualitas

1. Kontrol Sumber

Bahan mentah saka produk alami tundhuk karo GAP.

Seleksi ketat lan ujian kualifikasi kanggo supplier

Rantai produksi sing tanggung jawab lan lestari

2. Analisis sistematis lan traceability

Nliti saben kumpulan bahan mentah, lan ing laboratorium kita kanggo identitas, potensi, lan kemurnian.

kita duwe program peluncuran sing kalebu program verifikasi identifikasi lan program kanthi prosedur pelacakan sing ngontrol lan verifikasi karakteristik produk ing saben tahap proses manufaktur, saka tekane bahan mentah nganti panyimpenan, produksi, gudang, lan dodolan.

3. Dhukungan teknis

A tim layanan sawise-sale bisa kurban technical support sembarang wektu sembarang langkah nggunakake produk kita

Ndhukung traceability hilir

Kabeh kualitas lan peraturan dijamin kasedhiya.

Informasi lengkap digawe gampang diakses kanggo kita pelanggan

Saben produk dilengkapi dossier lengkap sing ngemot kabeh jaminan sing dibutuhake kanggo pambiji, nyepetake wektu menyang pasar:

● identitas produk
● dhaptar bahan
● sertifikat analisis lan cara
● status peraturan
● kahanan panyimpenan
● urip beting
● alergen potensial

● status GMO
● BSE njamin
● status vegetarian/vegan
● kode adat
● diagram alur produksi
● informasi nutrisi
● sheets data safety