Products

Produk

  • SP-BA004 China Manufacturer Natural Feed Bile Acid mix with herb extracts for Ruminants

    SP-BA004 Produsen China Campuran Asam Empedu Alami karo ekstrak herbal kanggo Ruminansia

    Kode: SP-BA004 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: bubuk putih sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu minangka konstituen utama empedu lan padha. diprodhuksi ing ati.Asam empedu disekresi menyang usus ing ngendi dheweke duwe peran biologis sing penting kayata ningkatake panggunaan lemak minangka pengemulsi alami, ngaktifake lipase kanggo nambah pencernaan lemak lan nglindhungi ati kewan.Asam empedu minangka bahan utama Nambahake bia eksogen ...
  • SP-BA003 -Chinese Factory Produce feed-bile-acid at Competitive Prices for Aquaculture

    SP-BA003 -Pabrik China ngasilake feed-empedu-asam kanthi rega sing kompetitif kanggo Budidaya

    Kode: SP-BA003 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: bubuk putih sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu diprodhuksi ing ati saka kolesterol.Fungsi utama asam empedu yaiku kanggo mbantu solubilisasi, emulsifikasi lan panggunaan lemak lan vitamin larut lemak, nglindhungi kesehatan ati & kandung empedu Mekanisme Asam Empedu ing Kewan Akuatik Asam empedu minangka komponen aktif utama saka empedu. seri saka ...
  • SP-BA002 -Natural Feed Bile Acid mix with herb extracts for Swine

    SP-BA002 -Asam empedu Feed Alami karo ekstrak herbal kanggo Babi

    Kode: SP-BA002 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: bubuk putih sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu minangka konstituen utama empedu lan padha. diprodhuksi ing ati.Asam empedu disekresi menyang usus ing ngendi dheweke duwe peran biologis sing penting kayata ningkatake panggunaan lemak minangka pengemulsi alami, ngaktifake lipase kanggo nambah pencernaan lemak lan nglindhungi ati kewan.Lemak lan lenga minangka sumber energi utama ...
  • SP-BA001 -Manufacturer High Quality New Feed Additive of Bile Acids 30% for poultry

    SP-BA001 -Produsen Aditif Pakan Anyar Berkualitas Tinggi saka Asam Empedu 30% kanggo unggas

    Kode: XC-BA001 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: Serbuk abu-abu sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu minangka konstituen utama empedu lan padha. diprodhuksi ing ati.Asam empedu disekresi menyang usus ing ngendi dheweke duwe peran biologis sing penting kayata ningkatake panggunaan lemak minangka pengemulsi alami, ngaktifake lipase kanggo nambah pencernaan lemak lan nglindhungi ati kewan.Lemak lan lenga minangka sumber energi utama ...
  • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

    SP-VF006 Kualitas Tinggi Vitamin H 2% (Biotin 2%) Kelas Pakan kanggo Nutrisi Kewan

    Item: D-Biotin 2% (Vitamin H) Spec.: 2% Feed G. CAS No.: 58-85-5 Formula Molekul: C10H16N2O3S Bobot Molekul: 244,31 Karakteristik: Wêdakakêna kristal putih utawa putih utawa kristal tanpa warna.Selehake ing banyu panas utawa dilute alkali lan rada larut ing banyu utawa etanol, nanging meh ora larut ing aseton.Vitamin H (D-Biotin 2%) Feed Grade: Iku jenis Vitamin larut banyu, tumindak minangka koenzim sajrone metabolisme protein, lemak, lan karbohidrat, njaga kulit lan rambut sing sehat, lan minangka perlu ...
  • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

    SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS bubuk karo Fami-QS Certified

    Spec.: 325CWS,500CWS Katon:Wektu kuning nganti coklat kecoklatan, disebarake kanthi merata ing banyu adhem.Konsentrasi sing dhuwur bisa nyebabake dispersi mendhung, nanging tetep seragam kanggo wektu sing relatif suwe.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, kobong, sunburn, keratosis follicularis (Darier's ...
  • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

    SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Asetat bubuk kanggo kewan

    Vitamin A-Asetat bubuk Spec.: 500, 650,1000 CAS No.: 79-81-2 Penampilan : Bubuk mikro-granulasi kuning nganti coklat, ora larut ing banyu adhem Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, cold sores, wounds, Burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier), ichthyosis...
  • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

    SP-VF003 pemasok Cina kualitas dhuwur Vitamin A Palmitate karo feed kelas

    Spek.: 1,7M IU/g No. CAS: 79-81-2 Kode Produk: Formula Molekul: C:36H60O2 Bobot Molekul: 524,86 Penampilan: padhet kuning cahya utawa cairan berminyak kuning Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, cold sores, wounds, Burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier).
  • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

    SP-VF002 Hot Sale China Pabrik Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder kanggo Perawatan Kesehatan Kewan

    Item: Vitamin E Powder (dispersible banyu) 50% CWS/FG (Vitamin-TPGS) d-alpha-Tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate (TPGS) Spec.: 50%.CWS/FG CAS No.: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Bobot Molekul: 472.8 Penampilan: Wêdakakêna mili putih nganti putih putih, disebarake kanthi rata ing banyu adhem Vitamin E TPGS (d-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate) minangka instrumen sing kuat kanggo nggawe senyawa lipofilik lan ora larut lan nambah. panyerepan lan ...
  • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

    SP-VF001 Hot Sale Pabrik China Pure lemak-telat Vitamin E Powder kanggo Nutrition Animal

    Item: Vitamin E 50% Spec.: 50% feed G. CAS No.: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Bobot molekul: 472.8 Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih Aplikasi: Digunakake ing premix kewan lan pakan senyawa, kanggo nambah kakebalan kewan, nambah kualitas daging, nambah kinerja reproduksi kewan, lan ease reaksi stres ing ternak lan unggas Packaging: 25kgs / tas utawa 20kgs /box Stabilitas: Stabilitas panyimpenan min.24 sasi ing kemasan asli sing durung dibukak Kondisi Panyimpenan: Sensitif kanggo kelembapan...
  • SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0.4% feed grade for Salmonids

    SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0,4% feed grade kanggo Salmonids

    Kode: SP-FD006 CAS: 472-61-7 Rumus molekul: C40H52O4.Specifications: Astaxanthin 0.4% encapsulated granule Katon: Violet -abang kanggo abang-ungu bubuk Pambuka: Ragi abang Phaffia rhodozyma dianggep minangka sumber migunani saka astaxanthin (ASX) kang minangka pigmen karotenoid digunakake digunakake ing industri pakan.Unggas ora bisa nyintesis karotenoid, mula kudu diwenehi pigmen kasebut saka suplemen diet kanthi sumber kayata ragi abang, minangka sumber ASX.Astaxanthin bisa sembuh...
  • SP-FD005 Carophyll yellow Apocarotenoic ester 10% feed grade offering yellow pigmentation of egg yolk

    SP-FD005 Karofil kuning Apocarotenoic ester 10% feed grade menawarkan pigmentasi kuning kuning telur

    Kode: SP-FD005 Jeneng kimia: Ethyl 8'-apo-β-caroten-8'-oate Sinonim: ester Apokarotenoik, Apoester CAS.:1109-11-1 Spec.: 10% Penampilan: manik-manik bebas-abang oranye-Abang Pambuka: Ester apocarotenoic dianggep minangka metabolit alami ing jaringan kewan.Uga ana minangka produk metabolisme apocarotinal ing woh jeruk, sayuran ijo lan lucerne.Ester apocarotenoik nuduhake sifat antioksidan lan duweni pengaruh positif marang sistem kekebalan.Ester apokarotenoik yaiku ...