Contact us

Kabar Perusahaan

  • Springbio, XINCHANG Branch

    Springbio, Cabang XINCHANG

    Springbio, Cabang XINCHANG, mbangun tanduran anyar lan nyiyapake telung set peralatan fermentasi 65M3 ing XINCHANG lan produksi massa intermediet API -kanggo Lycopene, Beta-Carotene lan Astaxanthin saka Phaffia rhodozyma.Apa sampeyan pengin nggawe apa sing wis ana ...
    Waca liyane
  • Kabar apik: Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake formula anyar Feed pigmen -Canthaxanthin min.10% CWS.

    Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake formula anyar canthaxathin 10% feed CWS.Bisa gampang larut ing banyu adhem lan menehi warna abang sing padhang.Spring red 10% minangka produk karotenoid granulasi sing bebas mili.Iki kalebu manik-manik cilik sing carotenoid disebarake kanthi apik ing lintang ...
    Waca liyane
  • Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake seri Feed Bile Acid kanthi diluncurake BioGro®.- Dhiskusi asam empedu.

    Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake seri Feed Bile Acid kanthi diluncurake BioGro®.- Dhiskusi asam empedu.Dikembangake kanthi kemitraan karo BOJI FEEDING, solusi bahan paling anyar iki kanggo suplemen kewan.Kasedhiya ing wangun bubuk lan granula, asam BioGro®-Empedu sing dicampur karo asam amino khusus ...
    Waca liyane
  • Kabar Perusahaan

    Springbio bakal rawuh ing Fair-EuroTier CHINA (ETC 2020) ing Chengdu SICHUAN China tanggal 7.Sep-9.Sep.Kita bakal langsung ngenteni sampeyan ngobrol babagan nutrisi kewan!EuroTier China 2020 EuroTier dadi internasional - siji merek - China pisanan ing 2019 Tanggal: 9/7/2020 - 9/9/2...
    Waca liyane
  • Nglawan Epidemi, COVID-19, Springbio lagi mlaku

    Spring Festival wis nyedhak.Iki minangka dina nasional kanggo ngrayakake lan seneng reuni kulawarga.Nanging, wabah koronavirus anyar wis nggawe bayangan ing festival taun iki.Iki minangka perang nglawan mungsuh sing ora manusiawi, lan negara kasebut ngupayakake upaya kanggo nglawan iki ...
    Waca liyane