NEWS

Springbio, Cabang XINCHANG

Springbio, Cabang XINCHANG, mbangun tanduran anyar lan nyiyapake telung set peralatan fermentasi 65M3 ing XINCHANG lan produksi massa intermediet API -kanggo Lycopene, Beta-Carotene lan Astaxanthin saka Phaffia rhodozyma.

Apa sampeyan pengin nggawe barang sing bakal disenengi para pelanggan sing wis ana, utawa sing bakal narik pelanggan anyar?Saenipun, Kitaproduk anyarbakal nindakake loro.Sawise riset pasar, kita ngembangake sawetaraproduk anyar kanthi fermentasi.

Nutrisi Manungsa: Kita bakal nawakake Lycopene 5%; 10% beadlet kanthi fermentasi 10 ton saben wulan wiwit Nov.2021.Lan bakal nyedhiyakakeBeta-karoten 10% 20%beadlet kanthi fermentasi 20 ton saben wulan wiwit Nopember 2021.

ANutrition nimal: Kita bisa kurban Phaffia rhodozymaAstaxanthin 0,4% 20tonsaben sasi.

Now kita ana ing supplier paling gedhe saka Phaffia rhodozymaAstaxanthin ing China.

8gdg6dsgd

Peluang pasar anyar

Ragi abang Phaffia rhodozyma bisa digunakake minangka komponen diet kanggo budidaya.Nilai utamane yaiku isi astaxanthin, sing luwih dhuwur (5-50 kali) tinimbang sing ditemokake ing panganan crustacea.Nalika dipakani trout pelangi, deposisi astaxanthin ing daging iwak gumantung saka persiapan sel ragi sing tepat sadurunge dilebokake ing pakan.Ora ana astaxanthin sing kasedhiya kanthi nutrisi saka ragi sing utuh.Yen P. rhodozyma iki mechanically ruptured sawijining pigmen padha ditransfer menyang daging saka rainbow trout, werna iku salmon-pink.Deposisi astaxanthin sing paling efisien ing trout dumadi nalika tembok sel P. rhodozyma sebagian dibusak dening pencernaan enzimatik.Komposisi proxiamte, isi asam amino, profil asam lemak, lan isi astaxanthin ditemtokake kanggo P. rhodozyma.Nalika ditanam ing kahanan sing digunakake ing panliten iki, P. rhodozyma nduweni kandungan protein sing kurang (∼25%) lan isi total lipid sing dhuwur (∼17%) dibandhingake karo mikroorganisme liyane.

Galur Phaffia rhodozyma diterangake sing ngasilake astaxanthin luwih saka 3.000 ppm adhedhasar padatan ragi garing nalika diolah ing volume medium nutrisi paling sethithik 1.500 liter lan ngemot luwih saka 4 persen, luwih becik luwih saka 6 persen, padatan ragi garing.Iki lan galur liyane dibudidayakake kanthi cara fermentasi sing luwih apik sing kalebu nambahake fase mateng fermentasi kanthi siji utawa luwih macem-macem teknik, kalebu mbabarake sel ragi menyang cahya kanthi intensitas sing sithik, nyedhot sel kanthi sumber energi sing dimetabolisme kanthi cepet kayata glukosa, lan ngganti sumber energi sing dimetabolisme kanthi cepet karo sumber energi sing dimetabolisme alon-alon, contone gliserol.Sèl-sèl saka galur iki digabungake ing pakan kewan, utamané pakan kanggo iwak salmonid, kanggo menehi utawa nambah pigmentasi abang saka kéwan lan produk saka kéwan iki.

Springbio didegaké ing 2013 lan saiki dadi bagéan saka CNC (didegaké ing 2003), bakal dadi salah siji saka pimpinan ing nggawe aditif feed lan nutrisi pangan .Springbio ngajak sampeyan nemokake liyane ingwww.sspringbio.com 

Kontak media sampeyan:

Sherry, Manajer Media Feed dept.

Sherry@sspringbio.com

Telpon: +86-571-86063315


Wektu kirim: Jul-25-2021