NEWS

Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake seri Feed Bile Acid kanthi diluncurake BioGro®.- Dhiskusi asam empedu.

Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake seri Feed Bile Acid kanthi diluncurake BioGro®.-Dhiskusi Asam Empedu.Dikembangake kanthi kemitraan karo BOJI FEEDING, solusi bahan paling anyar iki kanggo suplemen kewan.Kasedhiya ing wangun bubuk lan granula,BioGro®-Asam empedu sing dicampur karo asam amino khusus, ekstrak herbal kanggo mbentuk feed formula sing cocog kanggo macem-macem kewan.Dadi minangka kanggo mbentuk seri produk feed asam empedu: asam empedu kanggo Ruminansia;asam empedu kanggo unggas;asam empedu kanggo babi;Asam empedu kanggo Aguaculture.

BioGro®Bile asam nawakake sumber banget sakaBile asam, ngirimake dosis 30g ing feed porsi 100g.Iki diprodhuksi nggunakake proses fermentasi paten.Produk sing diasilake yaiku biomas sing garing, sugih ing asam amino lan asam empedu.

Ing Desember 2020, BioGro®Biasam le dijupuk Umum dikenali minangka status Aman kanggo nggunakake legal ing sawetara saka sudhut aplikasi, kalebu dipakani dipasaraké minangka aditif fungsi.Departemen Pertanian China menehi nomer persetujuan, saéngga setuju karo penilaian safety miturut kondisi panggunaan.

Saklawasé rong pertiga saka ternak global nandhang kekurangan asam empedu.BioGro®Bile asam bisa ningkataké pencernaan lemak lan panyerepan, nglindhungi ati lan gallbladder kesehatan.

Dr. Xu .Direktur R&D Springbio, Feeding Ingredients komentar: BioGro®Bile acid minangka suplemen seri asam empedu pisanan ing donya kanthi suplemen nutrisi lengkap.Bisa murah biaya feed, nambah kinerja wutah, FCR bisa suda 5% -10%.Kanthi panriman peraturan sing diakoni sacara umum, bisa nambah kinerja penyembelihan, tingkat bangkai bisa ditingkatake 1,5%.

Babagan SpringbioBioGro®.-Dhiskusi Asam Empedu

Springbio sumber, pabrik lan pasar aditif feed khusus alam kanggo industri dipakani.Akeh bahan alami liyane saka Springbio, dirancang kanggo mbantu para pelanggan ngalih menyang bahan alami lan nggawe produk sing sehat, asli lan efektif.Sukses perusahaan kasebut adhedhasar komitmen sing kuat kanggo kelestarian, inovasi sing terus-terusan lan bakat para karyawan.

Springbio didegaké ing 2013 lan saiki dadi bagéan saka CNC (didegaké ing 2003), bakal dadi salah siji saka pimpinan ing nggawe aditif feed lan nutrisi pangan .Springbio ngajak sampeyan nemokake liyane ingwww.sspringbio.com

Kontak media sampeyan:

Sherry, Manajer Media Feed dept.

Sherry@sspringbio.com

Telpon: +86-571-86063315

Dikenal minangka 'jamur ajaib', koji minangka budaya sing akeh digunakake kanggo nggawe produk fermentasi kayata kecap, miso, amazake lan sake.Wis entuk profil sing luwih dhuwur ing taun-taun pungkasan minangka akibat saka minat konsumen sing akeh ing panganan lan omben-omben sing difermentasi, kalebu kombucha, kefir, kimchi lan cuka.


Wektu kirim: Jun-12-2021