NEWS

Warta Industri

Springbio nggunakake produk `alami' minangka alternatif kanggo aditif pakan antibiotik ing produksi ruminansia, kayata Minyak Esensial dilapisi Spring, asam format sing dilapisi musim semi, lsp.

Wiwit panemuan lan aplikasi penisilin ing taun 1940-an, antibiotik nduweni peran sing ora ana tandhingane ing pencegahan, kontrol, lan perawatan penyakit infèksius kanggo manungsa lan kewan.Iki uga mbuktekake manawa panggunaan antibiotik ing pakan kewan minangka cara penting kanggo ningkatake efisiensi pakan.Kanggo ningkatake pertumbuhan kewan, lan ningkatake kualitas produk kewan.

Nanging, antibiotik sing ora wajar nyebabake rasa wedi marang perkembangan bakteri sing tahan sing bisa nyebabake transfer bakteri sing tahan lan faktor sing tahan saka kewan menyang manungsa.

Produk unggulan minangka alternatif kanggo antibiotik- Ekstrak Eucommiae Cortex;Astragalus polisakarida;Dilapisi bubuk Oregano;Bubuk Cinnamaldehyde ; Carvacrol Dilapisi;Ferrous Fumarate Kab


Wektu kirim: Sep-08-2020