NEWS

Kabar apik: Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake formula anyar Feed pigmen -Canthaxanthin min.10% CWS.

Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangake formula anyar canthaxathin 10% feed CWS.Bisa gampang larut ing banyu adhem lan menehi warna abang sing padhang.

Spring red 10% minangka produk karotenoid granulasi sing bebas mili.Iku kasusun saka beadlets cilik kang carotenoid disebarake sacoro apik ing tanduran pati-encapsulated lan matriks karbohidrat kang antioksidan wis ditambahake, nggawe produk Spring-free kewan.
Proses manufaktur khusus, sing dikenal minangka 'lapisan semprotan-garing', nglindhungi karotenoid saka oksidasi lan menehi stabilitas dhuwur, dispersability banyu, sifat campuran sing luar biasa, lan karakteristik panyerepan sing apik banget.

Formula anyar saka Canthaxanthin min.10% CWS

Ibahan-bahan CAS NO. Ckonsentrasi (w / w%)
Canthaxanthin 514-78-3 10,0%
 Kalsium lignosulfonat 8061-52-7 40,0%
Maltodekstrin 9050-36-6 36,0%
Sobor 9005-25-8 10.0%
Dl-α-kanggokoferol 10191-41-0 2.50%
SiO2 14808-60-7 1.50%

Dispersi kanthi cepet!Bening lan padhang tanpa impurities

0,5g Spring red Canthaxanthin 10%CWS larut ing banyu 240ML (20 ℃) ​​ing tengah.
0,5g Canthaxanthin 2,5% larut ing banyu 240ML (20 ℃) ​​ing sisih kiwa.
0,5g Canthaxanthin 10% (merek liyane) larut ing banyu 240ML (20 ℃) ​​ing tengah.

Canthaxanthin-min

Evaluasi yolk: werna
Saliyane banyu, lipid lan protein, yolk ngandhut karotenoid sing tanggung jawab kanggo werna kuning.
Amarga pitik ora bisa nyintesis, kabeh karotenoid sing ana ing kuning telur kasebut asale saka jatah sing dipangan kanggo pitik.Jatah sing ngemot jagung kuning, tepung gluten jagung, lucerne, bahan-bahan kaya xanthophyll kaya kembang (marigold), ekstrak tanduran (paprika) utawa bahan khusus kaya Spring Red & yellow® bakal nyedhiyakake luwih akeh karotenoid tinimbang jatah gandum.Mulane, werna, intensitas, iyub-iyub lan homogeneitas kuning telur gumantung saka jatah sing diwenehake kanggo pitik lan kemampuane nyerep lan nyetop karotenoid kanthi bener ing kuning telur.
Ing pirang-pirang negara, konsumen luwih seneng produser kuning emas lan endhog sing apik, kudu mesthekake yen dheweke terus-terusan nyukupi pangarepan kasebut kanthi ngawasi intensitas warna kuning telur lan nyetel formulasi jatah sing diwenehake kanggo pitik petelur.

Springbio didegaké ing 2013 lan saiki dadi bagéan saka CNC (didegaké ing 2003), bakal dadi salah siji saka pimpinan ing nggawe aditif feed lan nutrisi pangan .Springbio ngajak sampeyan nemokake liyane ingwww.sspringbio.com

Kontak media sampeyan:

Sherry, Manajer Media Feed dept.

Sherry@sspringbio.com

Telpon: +86-571-86063315


Wektu kirim: Jul-20-2021