NEWS

Kabar Perusahaan

Springbio bakal rawuh ing Fair-EuroTier CHINA (ETC 2020) ing Chengdu SICHUAN China ing 7th.Sep-9th.Sep.

Kita bakal langsung ngenteni sampeyan ngobrol babagan nutrisi kewan!

EuroTier China 2020

rt

EuroTier dadi internasional - siji merek - China pisanan ing 2019

Tanggal: 9/7/2020 - 9/9/2020

Panggonan: Chengdu International Exhibition & Convention Center, Century City, Chengdu, China

EuroTier - pameran dagang utama ing donya kanggo produksi kewan - ora mung merek internasional sing dadi salah sawijining platform global ing sektor kasebut kanggo inovasi ing jagad peternakan.

EuroTier nyedhiyakake meh kabeh spesies ing peternakan kewan ing saben langkah rantai nilai.


Wektu kirim: Sep-08-2020