Human Vitamin

Vitamin manungsa

  • SP-VT006 High Purity Coenzyme Q10 (Ubiquinol /Ubidecarenone) 99% CAS: 303-98-0 with Competitive Price

    SP-VT006 Koenzim Kemurnian Tinggi Q10 (Ubiquinol / Ubidecarenone) 99% CAS: 303-98-0 kanthi Rega Kompetitif

    Kode: SP-VT006 Spesifikasi: Co Q10 5%;10%;20%;98% Penampilan: Kuning nganti oranye bubuk kristal bebas Pambuka: Coenzyme Q10, uga dikenal minangka ubiquinone, ubidecarenone, koenzim Q, lan disingkat CoQ10, minangka senyawa alami sing ana ing saben sel ing awak.Coenzyme Q10, utawa mung CoQ10, nduweni peran penting kanggo ngasilake energi ing mitokondria, bagean saka sel sing tanggung jawab kanggo produksi energi ing wangun ATP.Koenzim Q10, ing sawetara kasus ...
  • SP-VT005 High Purity Vitamin H -D-Biotin Pure Powder CAS No. 58-85-5 with competitive price

    SP-VT005 High Purity Vitamin H -D-Biotin Pure Powder CAS No. 58-85-5 kanthi rega sing kompetitif

    Vitamin H -Biotin Series Produk Spesifikasi Aplikasi Ukuran Kemasan D-Biotin 98% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg/Alu timah.20kg/drum D-Biotin 20% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg/Alu timah.20kg/drum 190/drum.D-Biotin 5% Digunakake kanggo fortifikasi pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet.20/drum/karton D-Biotin 2% Digunakake kanggo fortifikasi pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet.20/drum/karton D-Biotin 1% Digunakake kanggo fortifikasi pangan;dilamar kanggo persiapan sing solid...
  • SP-VT004 Factory Price D-Alpha-Tocopherol Powder Vitamin E CAS 59-02-9

    SP-VT004 Rega Pabrik D-Alpha-Tocopherol Powder Vitamin E CAS 59-02-9

    Spesifikasi Produk Aplikasi Ukuran Kemasan Minyak Vitamin E 96% Digunakan untuk fortifikasi nutrisi manusia 5kg/Alu timah.20kg/drum Vitamin E Asetat 98% Digunakan untuk fortifikasi nutrisi manusia 5kg/Alu timah.20kg/drum 190/drum.Vitamin E Acetate 75% / F Ditrapake kanggo kompres langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi panganan, minuman.Etc. 20/drum/karton Vitamin E Acetate 50% Ditrapake kanggo kompresi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi panganan, minuman.lsp 20/dr...
  • SP-VT002&003 High Quality CAS 63283-36-3/19356-17-3 Vitamin D Derivative Calcifediol with Best Price

    SP-VT002&003 Kualitas Tinggi CAS 63283-36-3/19356-17-3 Vitamin D Derivatif Calcifediol kanthi rega paling apik

    SP-VT002 Vitamin D3 Series Produk Spesifikasi Aplikasi Ukuran Kemasan Vitamin D3 Crystal 40M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 100g/500g/Bag Minyak Vitamin D3 1.0M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 15kg/Alu timah.Vitamin D3 500 Ditrapake kanggo kompresi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi panganan, minuman.Etc. 20/drum/karton Vitamin D3 100 Ditrapaké kanggo komprèsi langsung lan kapsul hard utawa digunakake kanggo fortifikasi pangan, wedang.etc 20/drum/karton...
  • SP-VT001 Vitamin a Acetate Powder / Vitamin a Acetate with Good Price CAS No 127-47-9

    SP-VT001 Vitamin a Acetate Powder / Vitamin a Acetate kanthi Rega CAS No 127-47-9

    Spesifikasi Produk Aplikasi Ukuran Kemasan Vitamin A Kristal asetat 2.8M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 10kg/drum/karton Minyak Asetat Vitamin A 1.0M Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg/Alu timah.Vitamin A Acetate TB 500 Ditrapake kanggo kompresi langsung lan kapsul keras utawa digunakake kanggo fortifikasi panganan, minuman.Etc. 20/drum/karton Vitamin A Asetat 325 Ditrapake kanggo kompresi langsung lan kapsul keras utawa digunakake kanggo fortifikasi panganan, minuman.etc 20/drum/ca...