Human Nutrition

Nutrisi Manungsa

  • SP-H010 Natural Black Tea Extract Theaflavine CAS: 4670-05-7

    SP-H010 Ekstrak Teh Ireng Alami Theaflavine CAS: 4670-05-7

    Jeneng Latin: Camellia sinensis Jeneng Cina:Hong Cha Bagéyan sing dipigunakaké: Riwayat Godhong Theaflavin minangka bahan kimia ing tèh ireng sing dibentuk saka fermentasi tèh ijo.Theaflavin minangka kelas flavonoid alami sing asale saka godhong garing saka tanduran Camellia sinensis (teh) lan tanduran sing ana gandhengane kanthi sifat antioksidan sing kuat.Theaflavin minangka polimer sing asalé saka katekin alami sing dioksidasi nalika garing godhong tanduran.Flavonoid kayata theaflavin netralake spesies radikal bebas ...
  • SP-H009 Natural Green Tea Extract Powder CAS 3081-61-6 L-Theanine used to Functional Beverage Industry

    SP-H009 Bubuk Ekstrak Teh Ijo Alami CAS 3081-61-6 L-Theanine digunakake kanggo Industri Minuman Fungsional

    Jeneng Latin: Camellia sinensis CAS.:3081-61-6 Jeneng Tionghoa: Lv Cha Bagean digunakake: Spesifikasi Godhong 10%;20% ;30% Theanine Ngenalake L-theanine ing alam mung ana ing tanduran teh sing cacahe 1%~2% tèh garing ing negara bebas, lan minangka asam amino utama ing tèh kanthi kira-kira 50% asam amino gratis.L-theanine penting kanggo awak manungsa, sing ora bisa disintesis lan kudu diwenehake sacara eksternal.Fungsi I. Tindakan Fisiologis Ngurangi tekanan getih: Nyetel tekanan getih utamane gumantung ...
  • SP-H008-Natural Bilberry Extract 25% Anthocyanidins Prevent The Cardiovascular Diseases

    SP-H008-Ekstrak Bilberry Alami 25% Anthocyanidins Nyegah Penyakit Kardiovaskular

    Jeneng Latin: Vaccinium Uliginosuml Jeneng Cina: Lan mei Kulawarga: Ericaceae Genus: Vaccinium Bagéyan sing dipigunakaké: Musim Panen Woh: Ing Agustus Spesifikasi: 25%;30%;40% Anthocyanosides History Bilberry minangka semak perennial sing asalé saka Eropah Lor, Amérika Lor, lan Kanada, lan wis digunakake ing wilayah iki kanggo diabetes lan kelainan mripat kanggo sajarah dawa.Uga kasebut ing pirang-pirang teks lawas ing Buryatia, Eropa lan China minangka ramuan sing terkenal amarga kemampuan sing kuat kanggo mbenerake akeh ...
  • SP-H007-Pure Natural Soybean extract Powder with 40%, 80% Isoflavones for Female Health

    SP-H007-Bubuk Ekstrak Kedelai Alami Murni kanthi 40%, 80% Isoflavon kanggo Kesehatan Wanita

    Jeneng Latin: Glycine max (L.) Merr.Jeneng Cina: Da Dou Kulawarga: Fabaceae Genus: Glycine Bagéyan sing dipigunakaké: Spesifikasi Biji 40%;80% Isoflavon Ngenalaké Soy wis dadi bagéan saka diet Asia Tenggara saklawasé limang millennia, déné konsumsi soy ing Donya Kulon wis diwatesi nganti abad kaping 20.Konsumsi soya sing akeh ing wong Asia Tenggara digandhengake karo nyuda tingkat kanker lan penyakit kardiovaskular tartamtu, lan efek samping sing bisa nyebabake ...
  • SP-H006-Hot Sale natural extract Rhodiola Rosea Extract with 1-5% Salidrosides or 1-5% Rosavins

    SP-H006-Hot Sale ekstrak alami Rhodiola Rosea Extract karo 1-5% Salidrosides utawa 1-5% Rosavins

    Jeneng Latin: Vitis vinifera L Kulawarga: Vitaceae Genus: Vitis Bagean digunakake: suket Spesifikasi: Rosavin: 2%-3.5% (HPLC) Salidroside: 1-5%(HPLC) Pambuka: Umum: Rhodiolal disebarake ing wilayah Arktik lan pegunungan. ing saindhenging Eropah lan Asia.Tuwuh ing dhuwur 1500 nganti 4000 meter ing sadhuwure segara.Jamu kasebut wis digunakake ing obat tradisional ing China, Mongolia Siberia, lan Pagunungan Carpathian ing Ukraina.Wis digunakake kanggo nyuda lemes lan nambah ...
  • SP-H005 Natural Echinacea Purpurea Extract with Polyphenols 4%-10% or Cichoric Acid 4% Powder for Immune Improvement

    SP-H005 Ekstrak Echinacea Purpurea Alami kanthi Polifenol 4% -10% utawa Bubuk Asam Cichoric 4% kanggo Peningkatan Kekebalan

    Jeneng Latin: Echinacea purpurea Kulawarga: Compositae Genus: Echinacea Parts digunakake: Total jamu Specification: Polifenol 4%;asam chicory 1% -6% Sajarah Echinacea ana tanduran medicinal paling wiyar dipigunakaké saka Plains India suku, umum digunakake kanggo colds, toothache, snakebite lan wounds njaba liyane.Wong Amerika asli wis pirang-pirang taun digunakake ing obat alternatif kanggo ndhukung sistem kekebalan, lan ngresiki getih, utamane nalika owah-owahan musim lan nalika musim dingin lan flu.Ing taun 1887, ...
  • SP-H004 Pure Natural Milk Thistle Extract with Silymarin Silibinin for Liver Protection

    SP-H004 Ekstrak Susu Thistle Alami Murni karo Silibinin Silymarin kanggo Perlindhungan Ati

    Milk Thistle Extract-Silymarin Jeneng Latin: Silybum marianum L Jeneng Cina: Shui Fei Si Su Kulawarga: Composite Partused: Whole Specification Silymarin 80%UV,70%UV;80%HPLC;Silybin 99%,95%,90%,85% HPLC Ngenalake Silymarin, flavonoid tanduran saka milk thistle (Silybum marianum) pisanan dievaluasi efek protèktif marang apoptosis sing disebabake iradiasi UV ing sel melanoma ganas manungsa.Perawatan karo silymarin sacara signifikan nyandhet apoptosis sing disebabake dening iradiasi UV.Kegiatan c...
  • SP-H003-Natural Green Coffee Bean Extract as Slimming Ingredient Powder with Chlorogenic Acid 50% for weight loss

    SP-H003-Natural Green Coffee Bean Extract minangka Slimming Ingredient Powder karo Chlorogenic Acid 50% kanggo mundhut bobot

    Jeneng Latin: Coffea Arabica L. Bagian sing Digunakna: Spesifikasi Biji: total asam 50%, kafein kurang saka 5% asam total larut banyu 50%, kafein kurang saka 5% Ngenalake Biji kopi ijo, utawa biji kopi mentah, yaiku biji kopi sing ora dipanggang.Ekstrak biji kopi ijo minangka suplemen bobot awak sing populer.Sawetara riset uga nyaranake yen ekstrak biji kopi ijo bisa duwe manfaat kesehatan, kayata ningkatake tekanan darah lan tingkat kolesterol.Keyakinan iki asale saka antioksidan sing tepat ...
  • SP-H002-Natural Color turmeric Extract with Curcumin 95% for Antibacterial and Anti-Inflammatory

    SP-H002-Ekstrak kunyit Warna Alami kanthi Curcumin 95% kanggo Antibakteri lan Anti-inflamasi

    Jeneng Latin: Curcuma longa L. Famili: Zingiberaceae Bagian sing digunakake: Akar Spesifikasi: Bubuk kurkumin 95% pelarut Sisa <5000ppm Bubuk Kurkumin 95% Pelarut Sisa <50ppm, Ekstraksi Etanol Partikel Kurkumin 95% Kurkumin Mikroemulsi 2% Kurkumin larut 1% Kurkumin larut dalam air % Sejarah Kunyit minangka rempah-rempah sing menehi warna kuning ing kari.Wis digunakake ing India kanggo ewu taun minangka rempah-rempah lan jamu obat.Bubar, ilmu pengetahuan wis mulai nyengkuyung apa wong India ...
  • SP-H001-Hot Selling Pure Grape Seed Extract with Proanthocyanidin (GSE) 95% for Anti-Aging and Anti-Wrinkle

    SP-H001-Hot Selling Ekstrak Biji Anggur Murni karo Proanthocyanidin (GSE) 95% kanggo Anti-Aging lan Anti-Wrinkle

    Jeneng Latin: Vitis vinifera L Kulawarga: Vitaceae Genus: Vitis Bagéyan digunakake: Spesifikasi Wiji: Proanthocyanidins 95% Polifenol 80% Larut banyu 95% Sajarah Ekstrak Wiji Anggur (kulit) minangka ekstrak saka wiji (kulit) anggur.Sisa wiji (kulit) saka produksi anggur utawa jus dipanen, digiling lan diekstrak.Padha duwe kandungan senyawa dhuwur sing dikenal minangka OPCs (oligomeric proanthocyanidins).Wiwit peneliti Prancis, Dr. Jack Masquelier ngisolasi OPC saka kulit kacang ing taun 1947, ...
  • SP-VT006 High Purity Coenzyme Q10 (Ubiquinol /Ubidecarenone) 99% CAS: 303-98-0 with Competitive Price

    SP-VT006 Koenzim Kemurnian Tinggi Q10 (Ubiquinol / Ubidecarenone) 99% CAS: 303-98-0 kanthi Rega Kompetitif

    Kode: SP-VT006 Spesifikasi: Co Q10 5%;10%;20%;98% Penampilan: Kuning nganti oranye bubuk kristal bebas Pambuka: Coenzyme Q10, uga dikenal minangka ubiquinone, ubidecarenone, koenzim Q, lan disingkat CoQ10, minangka senyawa alami sing ana ing saben sel ing awak.Coenzyme Q10, utawa mung CoQ10, nduweni peran penting kanggo ngasilake energi ing mitokondria, bagean saka sel sing tanggung jawab kanggo produksi energi ing wangun ATP.Koenzim Q10, ing sawetara kasus ...
  • SP-VT005 High Purity Vitamin H -D-Biotin Pure Powder CAS No. 58-85-5 with competitive price

    SP-VT005 High Purity Vitamin H -D-Biotin Pure Powder CAS No. 58-85-5 kanthi rega sing kompetitif

    Vitamin H -Biotin Series Produk Spesifikasi Aplikasi Ukuran Kemasan D-Biotin 98% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg/Alu timah.20kg/drum D-Biotin 20% Digunakake kanggo fortifikasi nutrisi manungsa 5kg/Alu timah.20kg/drum 190/drum.D-Biotin 5% Digunakake kanggo fortifikasi pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet.20/drum/karton D-Biotin 2% Digunakake kanggo fortifikasi pangan;ditrapake kanggo persiapan padhet.20/drum/karton D-Biotin 1% Digunakake kanggo fortifikasi pangan;dilamar kanggo persiapan sing solid...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2