Food Carotenoids

Karotenoid Pangan

  • Pure Natural Astaxanthin Powder 3% 5% 10% with Haematococcus Pluvialis source

    Bubuk Astaxanthin Alami Murni 3% 5% 10% kanthi sumber Haematococcus Pluvialis

    Kode: SP-CA007 CAS: 472-61-7 Rumus molekul: C40H52O4.Spesifikasi: Astaxanthin 1.0% ;2.0% encapsulated granule Penampilan: Violet -abang nganti abang-ungu bubuk Pambuka: haematococcus pluvialis lan spora sing dipanen minangka bahan mentah, liwat pemisahan konsentrasi cairan alga, semprotan pangatusan digawe saka 100% haematococcus pluvialis bubuk, katon kanggo bubuk pluvialis. bubuk seragam abang utawa abang peteng, kanthi rasa alus saka algea alami, isi astaxanthin antara 3% lan 5% (nggunakake ...
  • High Quality Food Grade Pure 10% Canthaxanthin CWS for Food with ISO

    Kualitas Tinggi Food Grade Murni 10% Canthaxanthin CWS kanggo Pangan kanthi ISO

    Kode: SP-CA006 CAS: 514-78-3 Rumus molekul: C40H52O2.Spesifikasi: Canthaxanthin Crystal 98%;Canthaxanthin 10% CWS Penampilan: Violet -abang nganti abang-violet beadlet Pambuka: CANTHAXANTHIN iku salah siji saka rong karotenoid utama ing alam, sing nomer loro yaiku Beta Karoten.Canthaxanthin dhewe minangka karotenoid alami sing ditemokake ing macem-macem tanduran.Iki minangka pewarna alami apel lan akeh woh-wohan, sayuran, lan kembang liyane.Canthaxanthin berfungsi sebagai penyerap foton ultra violet...
  • Best Price Food Coloring Beta-Carotene Powder OR oil 1%~96%

    Best Price Pewarna Pangan Beta-Carotene Powder UTAWA lenga 1% ~ 96%

    Kode: SP-CA005 CAS: 7235-40-7 Rumus molekul: C40H56.Spesifikasi: Kristal β-karoten 96%;(HPLC) OS β-karoten (Suspensi) 30% HPLC β-karoten TAB 20% HPLC β-karoten CWS 10%HPLC β-karoten CWS-K 1%HPLC Penampilan: Merah utawa Kuning -Bubuk bebas-coklat utawa lenga abang-coklat Pambuka: Beta karoten minangka molekul sing menehi wortel warna oranye.Iki minangka bagéan saka kulawarga bahan kimia sing disebut karotenoid, sing ditemokake ing pirang-pirang woh lan sayuran, uga sawetara pro ...
  • Natural Tomato Extract Powder Lycopene 1% 5% 6% 10% 20% with Best Price

    Bubuk Ekstrak Tomat Alami Lycopene 1% 5% 6% 10% 20% kanthi rega paling apik

    Kode: SP-CA004 Sumber Botani: Solanum lycopersicum L. Spesifikasi: Lycopene Powder 5%;6%;10%;20%;(HPLC/UV) Kristal Lycopene 80%;90%;(HPLC/UV) Lenga Lycopene (Suspension) 5%;6%;10% HPLC Lycopene CWS Beadlets 5% HPLC Katon: Abang utawa abang-coklat bubuk free mili utawa abang-coklat lenga Pambuka: Lycopene punika bahan kimia alami sing menehi woh-wohan lan sayuran werna abang.Iki minangka salah sawijining pigmen sing diarani karotenoid.Lycopene ditemokake ing semangka, g ...
  • Pure Natural Marigold Extract 5%-70% Zeaxanthin Powder or beadlet  CAS 144-68-3

    Ekstrak Marigold Alami Murni 5% -70% Bubuk Zeaxanthin utawa beadlet CAS 144-68-3

    Kode: SP-CA003 Sumber Botani: Tagetes erecta L. Spesifikasi: Zeaxanthin Powder 5%;10%;20%;80%(HPLC/UV) Minyak Zeaxanthin (Suspensi) 20%HPLC Zeaxanthin Beadlets (GF) 5% ;10% ;20%HPLC Zeaxanthin CWS Beadlets 1% ;5%;10%;20% Penampilan HPLC: Wêdakakêna bebas mili abang utawa abang-coklat utawa lenga abang-coklat Pambuka: Kembang marigold ngandhut akèh karotenoid antioksidan sing mènèhi kelopak warna oranye lan kuning padhang.Antioksidan minangka senyawa sing mbantu nglindhungi sel saka ...
  • Hot sale natural Lutein Esters 10% 20% 80% 60% form Marigold Extract

    Hot sale natural Lutein Ester 10% 20% 80% 60% bentuk Ekstrak Marigold

    Kode: SP-CA002 Sumber Botani: Tagetes erecta L. Spesifikasi: Lutein Ester Powder 5%;10%;20%;40%(HPLC/UV) Lutein Ester Oil (Suspension) 20%HPLC Lutein Ester Beadlets (GF) 5% ;10% ;20%HPLC Lutein Ester CWS Beadlets 1% ;5%;10%;20% Penampilan HPLC: Wêdakakêna bebas mili abang utawa abang-coklat utawa lenga abang-coklat Pambuka: Kembang marigold ngandhut akèh karotenoid antioksidan sing mènèhi kelopak warna oranye lan kuning padhang.Antioksidan minangka senyawa sing mbantu nglindhungi ...
  • Natural Lutein  5%, 10%, 20%, 50%, 80% China Supply Marigold Flower Extract for eyesight

    Lutein Alami 5%, 10%, 20%, 50%, 80% China Pasokan Ekstrak Bunga Marigold kanggo penglihatan

    Kode: SP-CA001 Sumber Botani: Tagetes erecta L. Spesifikasi: Lutein Crystal 75%HPLC 80%UV/HPLC Lutein Powder 5%;10%;20%;40%(HPLC/UV) Lutein Oil (Suspension) 20%HPLC Lutein Beadlets (GF) 5% ;10% ;20%HPLC Lutein CWS Beadlets 1% ;5%;10%;20% Penampilan HPLC: Wêdakakêna bebas mili abang utawa abang-coklat utawa lenga abang-coklat Pambuka: Kembang marigold ngandhut akèh karotenoid antioksidan sing mènèhi kelopak warna oranye lan kuning padhang.Antioksidan minangka senyawa sing mbantu ...