Feed Vitamin

Feed Vitamin

  • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

    SP-VF006 Kualitas Tinggi Vitamin H 2% (Biotin 2%) Kelas Pakan kanggo Nutrisi Kewan

    Item: D-Biotin 2% (Vitamin H) Spec.: 2% Feed G. CAS No.: 58-85-5 Formula Molekul: C10H16N2O3S Bobot Molekul: 244,31 Karakteristik: Wêdakakêna kristal putih utawa putih utawa kristal tanpa warna.Selehake ing banyu panas utawa dilute alkali lan rada larut ing banyu utawa etanol, nanging meh ora larut ing aseton.Vitamin H (D-Biotin 2%) Feed Grade: Iku jenis Vitamin larut banyu, tumindak minangka koenzim sajrone metabolisme protein, lemak, lan karbohidrat, njaga kulit lan rambut sing sehat, lan minangka perlu ...
  • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

    SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS bubuk karo Fami-QS Certified

    Spec.: 325CWS,500CWS Katon:Wektu kuning nganti coklat-coklat, disebarake kanthi merata ing banyu adhem.Konsentrasi sing dhuwur bisa nyebabake dispersi mendhung, nanging tetep seragam kanggo wektu sing relatif suwe.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (Darier's ...
  • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

    SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Asetat bubuk kanggo kewan

    Vitamin A-Asetat bubuk Spec.: 500, 650,1000 CAS No.: 79-81-2 Penampilan : Bubuk mikro-granulasi kuning nganti coklat, ora larut ing banyu adhem Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, cold sores, wounds, Burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier), ichthyosis ...
  • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

    SP-VF003 pemasok Cina kualitas dhuwur Vitamin A Palmitate karo feed kelas

    Spek.: 1,7M IU/g No. CAS: 79-81-2 Kode Produk: Formula Molekul: C:36H60O2 Bobot Molekul: 524,86 Penampilan: padhet kuning cahya utawa cairan berminyak kuning Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier).
  • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

    SP-VF002 Hot Sale China Pabrik Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder kanggo Perawatan Kesehatan Kewan

    Item: Vitamin E Powder (dispersible banyu) 50% CWS/FG (Vitamin-TPGS) d-alpha-Tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate (TPGS) Spec.: 50%.CWS/FG CAS No.: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Bobot Molekul: 472.8 Penampilan: Wêdakakêna mili putih nganti putih putih, disebarake kanthi rata ing banyu adhem Vitamin E TPGS (d-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate) minangka instrumen sing kuat kanggo nggawe senyawa lipofilik lan ora larut lan nambah. panyerepan lan ...
  • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

    SP-VF001 Hot Sale Pabrik China Pure lemak-telat Vitamin E Powder kanggo Nutrition Animal

    Item: Vitamin E 50% Spec.: 50% feed G. CAS No.: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Bobot molekul: 472.8 Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih Aplikasi: Digunakake ing premix kewan lan pakan senyawa, kanggo nambah kakebalan kewan, nambah kualitas daging, nambah kinerja reproduksi kewan, lan ease reaksi stres ing ternak lan unggas Packaging: 25kgs / tas utawa 20kgs /box Stabilitas: Stabilitas panyimpenan min.24 sasi ing kemasan asli sing durung dibukak Kondisi Panyimpenan: Sensitif kanggo kelembapan...