Feed Carotenoids

Feed karotenoid

  • SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0.4% feed grade for Salmonids

    SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0,4% feed grade kanggo Salmonids

    Kode: SP-FD006 CAS: 472-61-7 Rumus molekul: C40H52O4.Specifications: Astaxanthin 0.4% encapsulated granule Katon: Violet -abang kanggo abang-ungu bubuk Pambuka: Ragi abang Phaffia rhodozyma dianggep minangka sumber migunani saka astaxanthin (ASX) kang minangka pigmen karotenoid digunakake digunakake ing industri pakan.Unggas ora bisa nyintesis karotenoid, mula kudu diwenehi pigmen kasebut saka suplemen diet kanthi sumber kayata ragi abang, minangka sumber ASX.Astaxanthin bisa sembuh...
  • SP-FD005 Carophyll yellow Apocarotenoic ester 10% feed grade offering yellow pigmentation of egg yolk

    SP-FD005 Karofil kuning Apocarotenoic ester 10% feed grade menawarkan pigmentasi kuning kuning telur

    Kode: SP-FD005 Jeneng kimia: Ethyl 8'-apo-β-caroten-8'-oate Sinonim: ester Apokarotenoik, Apoester CAS.:1109-11-1 Spec.: 10% Penampilan: manik-manik bebas-abang oranye-Abang Pambuka: Ester apocarotenoic dianggep minangka metabolit alami ing jaringan kewan.Uga ana minangka produk metabolisme apocarotinal ing woh jeruk, sayuran ijo lan lucerne.Ester apocarotenoik nuduhake sifat antioksidan lan duweni pengaruh positif marang sistem kekebalan.Ester apokarotenoik yaiku ...
  • SP-FD004 Astaxanthin 10% beadlet with water souble for aquaculture CAS: 472-61-7

    SP-FD004 Astaxanthin 10% beadlet karo souble banyu kanggo budidaya CAS: 472-61-7

    Kode:SP-FD004 Item: Astaxanthin feed 10% (Spring Pink) Spec.: 10% feed No CAS: 472-61-7 Formula Molekul: C40H52O4 Bobot Molekul: 596,85 Penampilan: Violet-coklat nganti ungu-abang bebas mili mikrokapsul.Astaxanthin minangka pigmen karotenoid sing akeh banget sing tanggung jawab kanggo warna jambon nganti abang saka akeh organisme laut kalebu iwak, manuk lan crustacea.Ing industri akuakultur, feed kanggo trout lan salmon kudu ditambah karo astaxanthin kanggo entuk tingkat pigmen sing cocog ...
  • SP-FD003 Natural yellow lutein 10% beadlet as carotenoid additives for poultry skin

    SP-FD003 Lutein kuning alami 10% beadlet minangka aditif karotenoid kanggo kulit unggas

    Kode: SP-FD003 Jeneng kimia: Alpha-Carotene-3,3′-diol CAS.:127-40-2 Spec.: 5% ;10% Feed grade Penampilan: Manik-manik oranye abang-abang, bubuk free-flow Pambuka: Alami Lutein bisa gampang kena pengaruh suhu dhuwur, cahya, reduktor lan ion metalik.Dadi, kita njupuk teknologi lapisan mikro kaping pindho kanggo mbungkus lutein alami.Lutein Beadlet 10% Feed Grade kasusun saka beadlets abang-oranye, karo sawetara titik putih saka pati pangan.Manik mikroenkapsulasi yaiku ...
  • SP-FD002 Water Soluble Beta Carotene 10% beadlet feed grade for Ruminants with CAS 7235-40-7

    SP-FD002 Beta Karoten Larut Dalam Air 10% Beadlet Feed Grade untuk Ruminansia dengan CAS 7235-40-7

    Kode: SP-FD002 Jeneng Kimia: β-Carotene CAS.:7235-40-7 Spec.: 10% Penampilan: Bubuk bebas mili abang utawa abang-coklat Pambuka: Beta Karoten minangka stimulator nutrisi, lan wis digunakake sacara liar ing pangan, ngombé, feed etc., kang miturut standar alam lan nutrisi.Minangka pigmen, wernané kuning nganti salmon pink, sing ditrapake kanggo ngombe, manggang panganan, mentega lan bahan pakan kanthi warna sing ajeg lan rata.Lan minangka aditif feed, bisa uga nambah kewan ...
  • SP-FD001 Carophyll red of Canthaxanthin 10% feed addtive on pigmentation of  poultry skin and egg yolk

    SP-FD001 Carophyll abang saka Canthaxanthin 10% aditif pakan ing pigmentasi kulit unggas lan kuning telur

    Kode: SP-FD001 Nama kimia: β, β-Carotene-4, 4'-dione CAS.:514-78-3 Spec.: 10% ;2,5% Penampilan: Violet -coklat, bubuk free-flowing Pambuka: Canthaxanthin 10 % Feed Grade kasusun saka violet-coklat kanggo abang-violet beadlets, karo sawetara titik putih saka pati pangan.The beadlets microencapsulation diprodhuksi karo semprotan canggih lan teknologi pangatusan pati.Partikel individu sing ngandhut canthaxanthin disebar kanthi apik ing matriks gelatin lan sukrosa, dilapisi karo c...