Feed Bile Acid

Feed asam empedu

  • SP-BA004 China Manufacturer Natural Feed Bile Acid mix with herb extracts for Ruminants

    SP-BA004 Produsen China Campuran Asam Empedu Alami karo ekstrak herbal kanggo Ruminansia

    Kode: SP-BA004 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: bubuk putih sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu minangka konstituen utama empedu lan padha. diprodhuksi ing ati.Asam empedu disekresi menyang usus ing ngendi dheweke duwe peran biologis sing penting kayata ningkatake panggunaan lemak minangka pengemulsi alami, ngaktifake lipase kanggo nambah pencernaan lemak lan nglindhungi ati kewan.Asam empedu minangka bahan utama Nambahake bia eksogen ...
  • SP-BA003 -Chinese Factory Produce feed-bile-acid at Competitive Prices for Aquaculture

    SP-BA003 -Pabrik China ngasilake feed-empedu-asam kanthi rega sing kompetitif kanggo Budidaya

    Kode: SP-BA003 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: bubuk putih sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu diprodhuksi ing ati saka kolesterol.Fungsi utama asam empedu yaiku kanggo mbantu solubilisasi, emulsifikasi lan panggunaan lemak lan vitamin larut lemak, nglindhungi kesehatan ati & kandung empedu Mekanisme Asam Empedu ing Kewan Akuatik Asam empedu minangka komponen aktif utama saka empedu. seri saka ...
  • SP-BA002 -Natural Feed Bile Acid mix with herb extracts for Swine

    SP-BA002 -Asam empedu Feed Alami karo ekstrak herbal kanggo Babi

    Kode: SP-BA002 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: bubuk putih sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu minangka konstituen utama empedu lan padha. diprodhuksi ing ati.Asam empedu disekresi menyang usus ing ngendi dheweke duwe peran biologis sing penting kayata ningkatake panggunaan lemak minangka pengemulsi alami, ngaktifake lipase kanggo nambah pencernaan lemak lan nglindhungi ati kewan.Lemak lan lenga minangka sumber energi utama ...
  • SP-BA001 -Manufacturer High Quality New Feed Additive of Bile Acids 30% for poultry

    SP-BA001 -Produsen Aditif Pakan Anyar Berkualitas Tinggi saka Asam Empedu 30% kanggo unggas

    Kode: XC-BA001 Jeneng kimia: Asam empedu CAS.:361-09-1 Spec.: 30%;50%;70% Penampilan: Serbuk abu-abu sing mili bebas utawa Mikrokapsul Pambuka: Asam empedu minangka konstituen utama empedu lan padha. diprodhuksi ing ati.Asam empedu disekresi menyang usus ing ngendi dheweke duwe peran biologis sing penting kayata ningkatake panggunaan lemak minangka pengemulsi alami, ngaktifake lipase kanggo nambah pencernaan lemak lan nglindhungi ati kewan.Lemak lan lenga minangka sumber energi utama ...