about us

Tur Pabrik

Tampilan njero ing jagad SPRINGBIO

China minangka papan kanggo atraksi jamu sing paling apik sing menehi kesempatan kanggo para wisatawan kanggo nemu warisan lan evolusi teknologi sing ndhukung budaya manungsa.

Sinau babagan katrampilan ngasilake ekstrak herbal alami kanthi ngunjungi tanduran ing Ningbo China.

d

Situs Ningbo G

Situs Beras Ragi Merah:

Sinau babagan katrampilan ngasilake Beras Ragi Abang kanthi ngunjungi pabrik ing TONGLU China.

Situs tanduran Vitamin ZMC

Sinau babagan katrampilan kanggo ngasilake nutrisi manungsa lan aditif feed kanthi ngunjungi tanduran kasebut ing Shaoxing China.

Peralatan Lab

Gudang