Contact us

Carotaπ®-Nature is our Natural

Panjaluk bahan alami ing panganan lan pakan saya tambah amarga konsumen pengin label sing resik lan transparan.Carotaπ® minangka unit bisnis khusus Springbio Natural Ingredients sing setya marang agronomi, produksi lan inovasi ekstrak kaya karotenoid sing didhukung ilmu pengetahuan ing aplikasi nutrisi manungsa lan kewan sing saya tambah akeh.

Carotaπ® tegese karotenoid minangka materi misterius sing kebak efek gaib, bisa diarani energi Oranye, sing bisa nggawa kesehatan kanggo manungsa lan kewan.

Carotaπ® dening Springbio nawakake karotenoid kanthi sifat fungsional sing akeh digunakake ing industri suplemen diet, farmasi, kesehatan lan perawatan pribadi.Kabeh bahan ing platform iki yaiku Natural, Plant Based, Clean Label.

Carotaπ®

We tresna werna gaib-Orange

Carotaπ®

Anggota Carotaπ®

1. Sumber marigold

Bubuk Lutein 5% ~ 80%

Lutein Ester 5% ~ 80%

Lutein Ester beadlets (CWS) 5%~70%

Zeaxanthin bubuk 5% ~ 80%

Zeaxanthin beadlets (CWS) 5% ~ 20%

2. Sumber Tomat

Lycopene bubuk 5% ~ 20%

Lycopene beadlets 5% ~ 10%

Lycopene beadlets (CWS) 5%

Kristal Lycopene 80%

3. Sumber Wortel

Beta karoten beadlet 1% ~ 10%

Suspensi minyak beta karoten 10% ~ 30%

4. Phaffia rhodozyma Sumber

Astaxanthin beadlet 0.4%