Contact us

Dhiskusi Asam Empedu

Konsumen nuntut protein lan produk kewan sing bebas saka antibiotik.

Aditif feed BioGro® dening Springbio wis dikembangake amarga konsumen njaluk bahan alami sing luwih akeh.BioGro® nawakake campuran proprietary asam empedu minangka pengemulsi kanthi fungsi sing divalidasi sacara ilmiah:

Asam empedu minangka bahan aktif utama empedu, yaiku salah sawijining bahan sterol sintesis kanthi macem-macem bioaktivitas.

Isi produk: 30% asam empedu

Dhiskusi Asam Empedu BioGro®

1. Ningkatake pencernaan lan panyerepan lemak
Asam empedu nduweni struktur biosurfaktan kanggo lemak sing nyebabake emulsi lemak dadi tetesan mikroskopis.Nemen nambah area lumahing lemak, nggawe kasedhiya kanggo pencernaan dening lipase.

2. Aktifake lipase
Asam empedu bisa ngowahi struktur lipase nalika digabung dadi misel kanggo ngrampungake proses hidrolisis lemak.

3. Ningkatake panyerepan lemak
Kombinasi asam empedu lan asam lemak, bisa nggampangake asam lemak tekan lumahing villus usus cilik lan mlebu aliran getih.

4. Nyuda simpenan lemak ing ati lan ningkatake senyawa VLDL, nyegah sindrom ati lemak;

5. Ningkatake sekresi empedu lan ngeculake beban ati sing abot;

6. Detoksifikasi, asam empedu bisa mbantu nggabungake lan ngurai racun, kayata mikotoksin, endotoksin sing mbebayani banget kanggo ati lan usus.

Broiler & bebek

bile acid-poultry

1. Biaya feed sing luwih murah, ME bisa dikurangi 30-60 kkal.

2.Improve kinerja wutah, FCR bisa apik 6% -12% lan wektu omah bisa shortened 1-2 dina karo bobot awak padha.

3. Nambah kinerja rojo pati, tingkat carcass bisa apik dening 1% -1.5%.

Udang

bile acid-shrimp2

1.Kanggo urang lan crustacea liyane sing ora bisa rahasia uyah empedu lan kolesterol, nambah asam empedu bisa ningkataké metamorfosis lan shorten wektu molting.

2.Ganti bagean kolesterol, nyuda biaya feed.

3. Nglindhungi kesehatan saka pankreas lan usus, tingkat kaslametané bisa apik dening 10%.

4. Ningkatake kemampuan anti-stres udang lan nyuda risiko sawetara wabah penyakit penting kaya EMS / EHP / feces putih.

Babi

bile acid-swine

1. Ningkatake pencernaan lan panyerepan lemak, nambah pemanfaatan lemak lan nutrisi liyane;

2. Solusi efisien kanggo diar trophicrHea, utamane nalika nyusoni, tingkat diare trofik bisa diturunake 5-10%,

3. nambah kinerja wutah, tingkat gain bobot saben dina bisa apik dening 8-15%, FCR bisa apik dening 5-10% ningkataké wutah lan nambah intake feed.

4. Kanggo sows, nambah asam empedu bisa nambah kualitas susu sow nursing, efektif ing tingkat kaslametané piglets lan bobot lair.

Ruminansia

bile acid-Ruminant

1. Ngapikake gain bobot saben dina kanthi 15-20% liwat ningkatake panyerepan lipid.Ngapikake FCR kanthi minimal 15%, kanthi jelas nambah asupan feed, nyepetake siklus penyembelihan kanthi nambah sacara rutin.

2.1 nambah kualitas rojo pati, nyuda ing-kulit lemak, nambah lemak antarane otot, nambah tingkat carcass.

3. Ngapikake kakebalan saka sapi lan daging wedhus, kurang morbidity.