Animal Nutrition

Nutrisi Kewan

  • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

    SP-VF006 Kualitas Tinggi Vitamin H 2% (Biotin 2%) Kelas Pakan kanggo Nutrisi Kewan

    Item: D-Biotin 2% (Vitamin H) Spec.: 2% Feed G. CAS No.: 58-85-5 Formula Molekul: C10H16N2O3S Bobot Molekul: 244,31 Karakteristik: Wêdakakêna kristal putih utawa putih utawa kristal tanpa warna.Selehake ing banyu panas utawa dilute alkali lan rada larut ing banyu utawa etanol, nanging meh ora larut ing aseton.Vitamin H (D-Biotin 2%) Feed Grade: Iku jenis Vitamin larut banyu, tumindak minangka koenzim sajrone metabolisme protein, lemak, lan karbohidrat, njaga kulit lan rambut sing sehat, lan minangka perlu ...
  • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

    SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS bubuk karo Fami-QS Certified

    Spec.: 325CWS,500CWS Katon:Wektu kuning nganti coklat-coklat, disebarake kanthi merata ing banyu adhem.Konsentrasi sing dhuwur bisa nyebabake dispersi mendhung, nanging tetep seragam kanggo wektu sing relatif suwe.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (Darier's ...
  • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

    SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Asetat bubuk kanggo kewan

    Vitamin A-Asetat bubuk Spec.: 500, 650,1000 CAS No.: 79-81-2 Penampilan : Bubuk mikro-granulasi kuning nganti coklat, ora larut ing banyu adhem Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, cold sores, wounds, Burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier), ichthyosis ...
  • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

    SP-VF003 pemasok Cina kualitas dhuwur Vitamin A Palmitate karo feed kelas

    Spek.: 1,7M IU/g No. CAS: 79-81-2 Kode Produk: Formula Molekul: C:36H60O2 Bobot Molekul: 524,86 Penampilan: padhet kuning cahya utawa cairan berminyak kuning Vitamin A minangka vitamin.Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin.Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier).
  • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

    SP-VF002 Hot Sale China Pabrik Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder kanggo Perawatan Kesehatan Kewan

    Item: Vitamin E Powder (dispersible banyu) 50% CWS/FG (Vitamin-TPGS) d-alpha-Tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate (TPGS) Spec.: 50%.CWS/FG CAS No.: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Bobot Molekul: 472.8 Penampilan: Wêdakakêna mili putih nganti putih putih, disebarake kanthi rata ing banyu adhem Vitamin E TPGS (d-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate) minangka instrumen sing kuat kanggo nggawe senyawa lipofilik lan ora larut lan nambah. panyerepan lan ...
  • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

    SP-VF001 Hot Sale Pabrik China Pure lemak-telat Vitamin E Powder kanggo Nutrition Animal

    Item: Vitamin E 50% Spec.: 50% feed G. CAS No.: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Bobot molekul: 472.8 Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putih Aplikasi: Digunakake ing premix kewan lan pakan senyawa, kanggo nambah kakebalan kewan, nambah kualitas daging, nambah kinerja reproduksi kewan, lan ease reaksi stres ing ternak lan unggas Packaging: 25kgs / tas utawa 20kgs /box Stabilitas: Stabilitas panyimpenan min.24 sasi ing kemasan asli sing durung dibukak Kondisi Panyimpenan: Sensitif kanggo kelembapan...
  • SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0.4% feed grade for Salmonids

    SP-FD006 Natural Phaffia rhodozyma Astaxanthin 0,4% feed grade kanggo Salmonids

    Kode: SP-FD006 CAS: 472-61-7 Rumus molekul: C40H52O4.Specifications: Astaxanthin 0.4% encapsulated granule Katon: Violet -abang kanggo abang-ungu bubuk Pambuka: Ragi abang Phaffia rhodozyma dianggep minangka sumber migunani saka astaxanthin (ASX) kang minangka pigmen karotenoid digunakake digunakake ing industri pakan.Unggas ora bisa nyintesis karotenoid, mula kudu diwenehi pigmen kasebut saka suplemen diet kanthi sumber kayata ragi abang, minangka sumber ASX.Astaxanthin bisa sembuh...
  • SP-FD005 Carophyll yellow Apocarotenoic ester 10% feed grade offering yellow pigmentation of egg yolk

    SP-FD005 Karofil kuning Apocarotenoic ester 10% feed grade menawarkan pigmentasi kuning kuning telur

    Kode: SP-FD005 Jeneng kimia: Ethyl 8'-apo-β-caroten-8'-oate Sinonim: ester Apokarotenoik, Apoester CAS.:1109-11-1 Spec.: 10% Penampilan: manik-manik bebas-abang oranye-Abang Pambuka: Ester apocarotenoic dianggep minangka metabolit alami ing jaringan kewan.Uga ana minangka produk metabolisme apocarotinal ing woh jeruk, sayuran ijo lan lucerne.Ester apocarotenoik nuduhake sifat antioksidan lan duweni pengaruh positif marang sistem kekebalan.Ester apokarotenoik yaiku ...
  • SP-FD004 Astaxanthin 10% beadlet with water souble for aquaculture CAS: 472-61-7

    SP-FD004 Astaxanthin 10% beadlet karo souble banyu kanggo budidaya CAS: 472-61-7

    Kode:SP-FD004 Item: Astaxanthin feed 10% (Spring Pink) Spec.: 10% feed No CAS: 472-61-7 Formula Molekul: C40H52O4 Bobot Molekul: 596,85 Penampilan: Violet-coklat nganti ungu-abang bebas mili mikrokapsul.Astaxanthin minangka pigmen karotenoid sing akeh banget sing tanggung jawab kanggo warna jambon nganti abang saka akeh organisme laut kalebu iwak, manuk lan crustacea.Ing industri akuakultur, feed kanggo trout lan salmon kudu ditambah karo astaxanthin kanggo entuk tingkat pigmen sing cocog ...
  • SP-FD003 Natural yellow lutein 10% beadlet as carotenoid additives for poultry skin

    SP-FD003 Lutein kuning alami 10% beadlet minangka aditif karotenoid kanggo kulit unggas

    Kode: SP-FD003 Jeneng kimia: Alpha-Carotene-3,3′-diol CAS.:127-40-2 Spec.: 5% ;10% Feed grade Penampilan: Manik-manik oranye abang-abang, bubuk free-flow Pambuka: Alami Lutein bisa gampang kena pengaruh suhu dhuwur, cahya, reduktor lan ion metalik.Dadi, kita njupuk teknologi lapisan mikro kaping pindho kanggo mbungkus lutein alami.Lutein Beadlet 10% Feed Grade kasusun saka beadlets abang-oranye, karo sawetara titik putih saka pati pangan.Manik mikroenkapsulasi yaiku ...
  • SP-FD002 Water Soluble Beta Carotene 10% beadlet feed grade for Ruminants with CAS 7235-40-7

    SP-FD002 Beta Karoten Larut Dalam Air 10% Beadlet Feed Grade untuk Ruminansia dengan CAS 7235-40-7

    Kode: SP-FD002 Jeneng Kimia: β-Carotene CAS.:7235-40-7 Spec.: 10% Penampilan: Bubuk bebas mili abang utawa abang-coklat Pambuka: Beta Karoten minangka stimulator nutrisi, lan wis digunakake sacara liar ing pangan, ngombé, feed etc., kang miturut standar alam lan nutrisi.Minangka pigmen, wernané kuning nganti salmon pink, sing ditrapake kanggo ngombe, manggang panganan, mentega lan bahan pakan kanthi warna sing ajeg lan rata.Lan minangka aditif feed, bisa uga nambah kewan ...
  • SP-FD001 Carophyll red of Canthaxanthin 10% feed addtive on pigmentation of  poultry skin and egg yolk

    SP-FD001 Carophyll abang saka Canthaxanthin 10% aditif pakan ing pigmentasi kulit unggas lan kuning telur

    Kode: SP-FD001 Nama kimia: β, β-Carotene-4, 4'-dione CAS.:514-78-3 Spec.: 10% ;2,5% Penampilan: Violet -coklat, bubuk free-flowing Pambuka: Canthaxanthin 10 % Feed Grade kasusun saka violet-coklat kanggo abang-violet beadlets, karo sawetara titik putih saka pati pangan.The beadlets microencapsulation diprodhuksi karo semprotan canggih lan teknologi pangatusan pati.Partikel individu sing ngandhut canthaxanthin disebar kanthi apik ing matriks gelatin lan sukrosa, dilapisi karo c...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2