about us

Babagan Kita

Perusahaan teknologi canggih khusus ing nutrisi Manungsa & Nutrisi Kewan-utamane fokus ing karotenoid.

misi

Dadi pimpinan pasar nyedhiyakake pigmen karotenoid nutrisi kanggo kewan lan manungsa, dipercaya lan tanggung jawab!

sesanti

Kanggo nggawe nilai;Kanggo nggawe warni;Kanggo nggawe diffidence!

Manungsa
kewan
mitra
bathi
produk
Manungsa

Ngapikake kualitas urip.

kewan

Dadi warni lan nutrisi;Kanggo tuwuh kanthi sehat lan seneng.

mitra

Ndhukung jaringan pelanggan sing menang lan Springbio, bebarengan nggawe nilai sing langgeng.

bathi

Maksimalake bali jangka panjang menyang pemilik saham nalika ngelingi tanggung jawab sakabèhé.

produk

Aman!Highly efektif!linuwih!

markas

Kanggo Nggawe Nilai;Kanggo Nggawe Colorful;Kanggo Nggawe Diffidence!

—— Aditif pakan & perusahaan penjualan aditif Pangan

Hangzhou Spring Biotechnology Co., Ltd.

Didegaké ing 2010

CEO: Dr. Xu Jianmeng

Direktur Penjualan: Mr.Justin Email:sales@cantaxantina.com

3 Basis Produksi:

1. Zhejiang Spring Pharmaceutical Co., Ltd. (pigmen karotenoid: canthaxanthin..)

2. Obat Zhejiang (Tambah pakan & aditif panganan)

3. Ningbo Spring Bio.Co., Ltd. (Bahan alami)

d

Kanthi luwih saka 300 Staff, nutupi area total 25000 meter persegi, 6 cabang lan 10 workrooms ana ing pabrik Fermentasi lan sintesis.

Sapa Kita?

Hangzhou Spring Biotechnology Co., Ltd.minangka anak perusahaan teknologi dhuwur profesional anyar saka ZMC Group (ZHEJIANG MEDICINE HOLDING GROUP).Kanggo strategi pangembangan babagan nutrisi kewan lan industri nutrisi manungsa, Spring Biotech wis ndhaptar modal siji yuta RMB lan duwe rong basis produksi, rong cabang sing diduweni kabeh ing luar negeri.

vd

Minangka perusahaan ekspor-oriented, Spring Biotech pengabdian kanggo pangembangan lan produksi vitamins larut lemak (Vitamin E, Vitamin A, Vitamin D), quasi-vitamins (Vitamin H, D-Biotin), werna alam (Marigold Extract- Xanthophylls & Paprika Extract-Capsanthin), ekstrak nutrisi minangka aditif pangan lan aditif pakan.Utamane kanggo produk karotenoid ((Beta-Carotene, Canthaxanthin, Astaxanthin) kanggo babi, unggas lan kewan akuatik sing entuk pasar gedhe ing luar negeri.
Adhedhasar pengalaman operasi ZMC Group sing sukses, Spring Biotech njelajah cara kanthi inovasi semangat.Kita bakal welcome kanca saka pangan lan feed kothak ngarep lan ing dhuwur pesawat kanggo kerjo bareng lan nggawe karir apik bebarengan lan nggawe kontribusi kanggo pangembangan masyarakat.